MENU

Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως τους 36 με 38 βαθμούς.                                                                  

Στην  Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά, προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι το πρωί ασθενείς και το απόγευμα βορειοδυτικοί μέτριοι. Ο υδράργυρος θα φτάσει έως τους 38 με 40 βαθμούς, αλλά στα θαλάσσια και παραθαλάσσια δεν θα ξεπεράσει τους 36.                                                                                  

Στην Πελοπόννησο αναμένεται καθαρός ουρανός. Τα θερμόμετρα θα δείξουν, στη δυτική Πελοπόννησο μέχρι 39 με 40 βαθμούς και στην ανατολική έως  37.

Στα Κύθηρα θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 4 και από νωρίς το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ.                                                                                                                   

Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 32 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, θα έχουμε ήλιο και βορειοδυτικούς ανέμους 4 με 5 μποφόρ.

Στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και από το μεσημέρι 6 με 7 μποφόρ. Στις Σποράδες θα πνέουν βοριάδες 3 με 5 και στη Σκύρο 5 με 6 μποφόρ.            

                                                                                    

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια η θερμοκρασία θα φτάσει στο Θεσσαλικό κάμπο έως τους 39 βαθμούς, στα υπόλοιπα πεδινά μέχρι τους  35 με 37 βαθμούς και στο Καρπενήσι στους 32.                                      

Στην Αττική οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί.  Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι και 36 βαθμούς.                                                                                                

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Χτυπάει 40άρι!