MENU

Η αιθέρια ύπαρξη που μένει με τους γονείς της στην περιοχή της Καλλιθέας, όλα τα είχε κανονίσει, αλλά το βράδυ της Δευτέρας η τύχη δεν είναι με το μέρος της , καθώς μπορεί να είχε φτιάξει άλλοθι και να είχε στείλει τον αρραβωνιαστικό για ύπνο, προκειμένου να «ξεδώσει» λίγο, αλλά δεν υπολόγισε καλά τις αποστάσεις.

Από τον τόπο κατοικίας βρέθηκε στην παραλία στην περιοχή της ΕΥΑΣ μαζί με νεαρό άντρα προς τον οποίο τρέφει …ιδιαίτερα αισθήματα. Στην ίδια παραλία όμως, βρέθηκε και ο πατέρας της, στον οποίο αρέσει το ψάρεμα και τον απρόοπτο δεν άργησε να συμβεί και μάλιστα πάνω στο καλύτερο, δηλαδή την ώρα που το ζευγάρι μέσα στο Ι.Χ. ήταν κοντά στην κορύφωση.

Το «λάθος» του πατέρα της να κοιτάξει μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και αυτό που σε δευτερόλεπτα μετέτρεψε το Ι.Χ. της ηδονής σε «πύραυλο», καθώς ο μεσήλικας άντρας άρχισε να φωνάζει και να απειλεί θεούς και δαίμονες, με την κόρη του να βγαίνει μόλις τον αναγνώρισε έντρομη έξω για να τον ηρεμήσει, αλλά αντί για ηρεμία συνάντησε άγριο ξυλοδαρμό.

Η κοπέλα το μόνο που πρόλαβε να πει ήταν πως είχε αποφασίσει να χαλάσει τον αρραβώνα της μήπως και σώσει τα προσχήματα, αλλά ο πατέρας της δεν άκουγε τίποτα.

Η συνέχεια δόθηκε στο σπίτι όπου πρόλαβε να επιστρέψει πριν από τον γονιό της και να ενημέρωση όπως ήθελε τη μητέρα της η οποία μόλις ο άντρας της γύρισε σπίτι προσπάθησε να τον «συνετίσει».

Έκανε όμως και αυτή το λάθος να του ρίξει ευθύνες για τον τρόπο που αντέδρασε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν απίστευτες σκηνές, με τον άντρα της να ασκεί βία και σε αυτή, ενώ πάνω στον καβγά άρχισε να πετάει πράγματα στο δρόμο και να ζητά από μάνα και κόρη να φύγουν από το σπίτι.

Πηγή: patratora.gr

Έπιασε την αρραβωνιασμένη κόρη του να κάνει σεξ μέσα σε αυτοκίνητο στην Πάτρα