MENU

Οι επισκέπτες που απολαμβάνουν τις θεραπευτικές και χαλαρωτικές ιδιότητες των φυσικών spa κατά τη διάρκεια της ημέρας τα βράδια στο ίδιο σημείο γίνονται μάρτυρες σκηνών από... ρωμαϊκά όργια, με «πρωταγωνιστές» άντρες από την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, της Αττικής και της Βοιωτίας, ενώ καταφθάνουν για «μεροκάματο» ακόμη και Πακιστανοί!

Οι Θερμοπύλες αποτελούν πλέον τόπο συνάντησης ομοφυλοφίλων, οι οποίοι εκμεταλλεύονται τον ακατάλληλο φωτισμό, που έχει αποτέλεσμα να μην πλησιάζει κόσμος όταν δύσει ο ήλιος, και δεν χάνουν ευκαιρία να δώσουν το «παρών». Εκτός από τους συνηθισμένους «επισκέπτες», υπάρχουν και... περαστικοί που ενδιαφέρονται να περάσουν λίγες καυτές στιγμές, όπως οι οδηγοί βαρέων οχημάτων που συχνά πυκνά κάνουν στάση για... χαλάρωση!

Το ρεπορτάζ της «Espresso» αποκαλύπτει ότι στην περιοχή των λουτρών «ψωνίζονται» και αλλοδαποί (στην πλειονότητά τους Πακιστανοί), ενώ κατά περιόδους έχει θεαθεί και ένα τροχόσπιτο, που λειτουργεί ως κινητός... οίκος ανοχής.

Τρανσέξουαλ

Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν κάτοικοι, στο τροχοφόρο σπίτι βρίσκεται ένας τρανσέξουαλ που κάνει βίζιτες και αποχωρεί από το σημείο όταν τελειώσει τη «δουλειά» του, προτού βγει το πρώτο φως της ημέρας. Η τελευταία καταγγελία έγινε στο LamiaReport από έναν νεαρό, που υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από ηλικιωμένο άνδρα: «Πήγα εκεί απλώς για να κάνω το μπάνιο μου. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Χωρίς να δώσω κανένα δικαίωμα και καμία αφορμή, ο συγκεκριμένος κύριος ήρθε και με θώπευσε!», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση στις πηγές των Θερμοπυλών έχει ξεφύγει τελείως.

Υπαίθριος οίκος ανοχής

Οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει με όσα συμβαίνουν σε έναν ιερό χώρο, όπως αυτός των Θερμοπυλών, που εκτός από την ιστορία του έχει και τα παγκοσμίως γνωστά ιαματικά λουτρά. Όπως λένε, θα μπορούσε να έχει αναπτυχθεί τουριστικά και να αποφέρει τεράστια κέρδη στην περιοχή και όχι να καταντήσει υπαίθριος οίκος ανοχής. Μάλιστα, καταγγέλουν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς ο τόπος έχει γεμίσει σκουπίδια και προφυλακτικά.

Ο νομός της Φθιώτιδας έχει τις περισσότερες ιαματικές πηγές, αφού -πέρα από εκείνες των Θερμοπυλών- υπάρχουν ακόμη της Υπάτης, του Πλατύστομου, της Δαμάστας (Ψωρονέρια) και άλλες, με πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Οι ιαματικές πηγές αποτελούν εθνικό πλούτο για τη χώρα και ειδικά για την περιοχή της Λαμίας, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν αναξιοποίητες και εκγαταλειμμένς στην τύχη τους.

Ο αστυνομικός ματάκιας που φτιαχνόταν στο Ι.Χ. του

Πριν από έναν μήνα η περιοχή των ιαματικών λουτρών των Θερμοπυλών είχε βρεθεί πάλι στο προσκήνιο, όταν ένας αστυνομικός πιάστηκε επ' αυτοφόρω να παίρνει... μάτι δύο γυναίκες. Το περιστατικό έγινε μέρα μεσημέρι. Ο 43χρονος υπαρχιφύλακας από τα Τρίκαλα παρακολουθούσε μέσα από το αυτοκίνητό του τις δύο γυναίκες από τη Λοκρίδα, οι οποίες έιχαν πάει στις πηγές για λουτροθεραπεία.

Όταν τις είδε, μόλις τελείωσαν το μπάνιο τους, να μπαίνουν στο αυτοκίνητό τους για να αλλάξουν ρούχα, ο 43χρονος μπήκε στο δικό του και άρχισε να αυνανίζεται, αδιαφορώντας για το αν θα γίνει «τσακωτός»!

Την απόλαυση διέκοψαν απότομα οι δύο γυναίκες (όπως έγινε γνωστό μάλιστα ήταν μεγάλης ηλικίας!), που τον είδαν να χαϊδεύεται και έβαλαν τις φωνές! Ο δράστης εξαφανίστηκε και οι γυναίκες κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, άντρες της οποίας τον συνέλαβαν και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Παράλληλα, πριν από καιρό ένας μεσήλικας είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από άντρα σχεδόν ίδιας ηλικίας στα Ψωρονέρια.

πηγή: Espresso

Όργια στα λουτρά Θερμοπυλών - Κατάντησαν hot spot για γκέι σεξ!