MENU

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε, μετά την απολογία του, ο 31χρονος άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής στο τζούντο για τη χώρα μας, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα που έκανε κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια σε Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα και Αχαΐα.

Απολογούμενος ενώπιον του ανακριτή, ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε τις επιτυχίες του στο τζούντο από το 2003 ως το 2007, ενώ η συνήγορός του προσκόμισε στο δικαστικό λειτουργό και σχετικό έγγραφο από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση και είπε πως νιώθει Έλληνας και ότι μετά από 10 χρόνια που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς προσπαθεί να επανέλθει στον πρωταθλητισμό. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε πως τα χρήματα που κέρδισε στο παρελθόν από τον πρωταθλητισμό, τα έχει επενδύσει στη Γεωργία και δεν έχει ανάγκη να κάνει κλοπές.

Ο 31χρονος, μάλιστα, εμφανίζεται να ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει που βρίσκονται η Λαμία, η Λιβαδειά και η Χαλκίδα, περιοχές στις οποίες έχει δράσει το κύκλωμα.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως από τα υπόλοιπα φερόμενα μέλη του κυκλώματος γνωρίζει μόνο τον 27χρονο συγκατηγορούμενό του, ο οποίος είναι φίλος και συναθλητής του και τον προπονεί.

Ο 27χρονος μετά την απολογία του κρίθηκε επίσης προφυλακιστέος.

Πηγή: newsbeast

Προφυλακιστέος ο πρωταθλητής τζούντο που εμπλέκεται σε κύκλωμα κλοπών