MENU

Ο αστυνομικός υποδιευθυντής Θεόδωρος Χρονόπουλος δήλωσε ακόμα ότι «αυτή τη στιγμή υπάρχει μία εντατική έρευνα, συστηματική, από το τμήμα ανθρωποκτονιών. Συλλέγονται όλες οι πληροφορίες, είτε αφορούν υλικό από κάμερες, είτε μαρτυρίες, είτε από οτιδήποτε άλλο, ώστε να εντοπίσουμε το κίνητρο του δράστη και στην τελική τον ίδιο τον δράστη».

«Φυσικά υπάρχουν ήδη θετικά στοιχεία για την έρευνα», τα οποία αξιολογούνται, ωστόσο περιμένουμε και οποιαδήποτε άλλη μαρτυρία, την παραμικρή λεπτομέρεια που είναι κρίσιμη για να τον εντοπίσουμε, είπε ακόμα ο κύριος Χρονόπουλος και πρόσθεσε πως στην ευρύτερη περιοχή που έχουν σημειωθεί οι επιθέσεις «έχουν αναπτυχθεί διακριτικά δυνάμεις έτσι ώστε να μην έχουμε άλλο περιστατικό».

«Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνονται όλα τα ενδεχόμενα υπ' όψιν. Φαίνεται να μην μιλάμε για κάποιον μανιακό, αλλά περισσότερο για έναν άνθρωπο με εμμονές, ωστόσο όλα λαμβάνονται υπ' όψιν και όλα αξιολογούνται. Εξετάζουμε οι εμμονές αυτές να προέκυψαν από κάποιο περιστατικό που πιθανόν είχε με κάποιον ταξιτζή» εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.

«Δεν χρειάζεται πανικός, αλλά ψυχραιμία και ιδιαίτερη παρατηρητικότητα έτσι ώστε η παραμικρή λεπτομέρεια να συμπληρώσει το παζλ, καθώς εμείς έχουμε την πλήρη εικόνα», τόνισε.

http://www.youtube.com/embed/Lgrs1XE6-Vg?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1

Πηγή:protothema.gr

ΕΛΑΣ για τον «δολοφόνο ταξιτζήδων»: «Είμαστε σε καλό σημείο» (vid)