MENU

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του άλλοτε ισχυρού άνδρα της ομάδας του Μενιδίου, ο οποίος χθες το βράδυ βρέθηκε νεκρός σε τοποθεσία της Πάρνηθας. Το ίδιο σοκαριστική ήταν και η τελευταία δημόσια τοποθέτηση του Γιώργου Μωυσιάδη, ο οποίος την 1η Ιουλίου 2014 είχε μιλήσει στη «Δίκη» του ΣΚΑΪ κι έκανε λόγο για συμφέροντα που τον κυνηγούσαν, ενώ αναφέρθηκε και στην στενή φιλία που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Εκείνη την περίοδο ο Μωυσιάδης βρισκόταν -όπως ισχυριζόταν- στο εξωτερικό, ωστόσο η γυναίκα του τον έχει δηλώσει ως εξαφανισμένο στις αστυνομικές αρχές. Ο ίδιος, πάντως, επικαλέστηκε επαγγελματίες υποχρεώσεις για την απουσία του. Τότε ο πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού εμφανιζόταν -σύμφωνα με δημοσιεύματα- να έχει φύγει από την Ελλάδα έχοντας στα χέρια του 11 εκατ. ευρώ χρησιμοποιώντας τη γνωριμία του με γνωστό επιχειρηματία (σ.σ. όπως εξήγησε στη συνέχεια επρόκειτο για τον Μελισσανίδη, αλλά διέψευσε τα πάντα περί χρημάτων).

Διαβάστε αποσπάσματα όσων είπε και δείτε το βίντεο των δηλώσεών του:

«Λείπω στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και όσοι θέλουν να με βρουν, θα με είχαν βρει», είπε αρχικά και σε ερώτηση, γιατί η σύζυγός του δήλωσε εξαφάνιση, είπε: «Η σύζυγός μου με ξέρει πολύ καλά. Και πέρυσι και πρόπερσι, έφευγα πάντα στο εξωτερικό και ειδοποιώ μετά από τρεις, τέσσερις ημέρες. Όταν έφυγα κάποιοι φίλοι που συνεργαζόμασταν την πίεσαν και έτσι πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε εξαφάνιση. Μετά από δύο ημέρες της έστειλα μήνυμα και όλα καλά».

Για τα δημοσιεύματα που τον αφορούν απάντησε: «Όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με δήθεν χρήματα που πήρα για φρουτάκια και ξέπλυμα μαύρου χρήματος είναι όλα ψέματα. Έχω βοηθήσει πολλούς συμπατριώτες μου, όπως με έχουν βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές. Ποτέ δεν ήμουν απατεώνας στη ζωή μου. Ζήτησα από τους δικηγόρους να κινηθούν για να αποδειχτεί ότι όλα αυτά είναι συκοφαντικά. Προκαλώ να βρεθεί ένας να πει ότι χρησιμοποίησα τον κύριο Μελισσανίδη. Είναι πολύ φίλος μου και είναι τιμή μου και καμάρι μου. Να βρεθεί ένας να πει ότι έχω πάρει λεφτά. Αυτοί που το έκαναν και αυτοί που έβαλαν τους δημοσιογράφους να γράψουν αυτά τα πράγματα, ξέρουν γιατί το έκαναν. Έστω και μισή καταγγελία να γίνει, εγώ θα έρθω εκεί να διαλευκανθεί η υπόθεση. Έχω πέσει θύμα μεγάλων συμφερόντων. Είναι όλα ψέματα».

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Μωυσιάδη:

Σοκάρει η τελευταία συνέντευξη του Μωυσιάδη! (vid)