MENU

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα, το όνομα της οποίας δεν έχει δημοσιοποιηθεί για νομικούς λόγους, σχεδίασε την επίθεση με τον παιδόφιλο Στούαρτ Μπέιλι.

Όπως αναφέρουν οι αρχές, η γυναίκα γνώρισε τον Μπέιλι μέσω της ιστοσελίδας γνωριμιών Plenty of Fish και στη συνέχεια τα δύο τέρατα σχεδίασαν με κάθε λεπτομέρεια την σεξουαλική επίθεση.

Η γυναίκα έστειλε, μάλιστα, και μια γυμνή φωτογραφία της 7χρονης κόρης της. Ο εισαγγελέας Τζιμ Ντέιβις είπε στο δικαστήριο ότι οι δύο τους αντάλλαξαν δεκάδες άρρωστα μηνύματα πριν γίνουν αντιληπτοί.

«Φύλακας-άγγελος» της 7χρονης μικρής ήταν ο σύντροφος της μητέρας της, που είδε τα μηνύματα στο κινητό της και την κατήγγειλε στην αστυνομία πριν το κοριτσάκι πέσει θύμα του παιδόφιλου.

Ο εισαγγελέας διάβασε μερικά από τα μηνύματα στο δικαστήριο, αφήνοντας άφωνους τους δικαστές αλλά και τους παρευρισκόμενους.

Μάλιστα, μέσα από τα SMS φαίνεται ότι η μητέρα ζητούσε από τον 57χρονο αμοιβή 200 ή 300 λιρών για το βιασμό του παιδιού της…

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες αλλά δεν έπεισαν το δικαστήριο. Βρέθηκαν ένοχοι για συνωμοσία να βιάσουν παιδί κάτω των 13 ετών. Ο 57χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 ετών ενώ η μητέρα εννέα ετών.

Το όνομά της δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για να προστατευτεί η ταυτότητα της 7χρονης κόρης της.

Ο παιδόφιλος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να βιάσει το κοριτσάκι αλλά του άρεσε να στέλνει «εμετικά και πρόστυχα» μηνύματα σε γυναίκες για να δει πώς θα αντιδράσουν. «Ήταν σιχαμένα για να δω πόσο μακριά μπορώ να τις σπρώξω…» είπε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Με τη σειρά της, η μητέρα του παιδιού ισχυρίστηκε ότι ο Μπέιλι την εκβίαζε και την απείλησε με σωματική βία εάν δεν έκανε όλα όσα της ζητούσε.

Πηγή: protothema

Αρρωστημένο: Μάνα-«κτήνος» στην Ουαλία ζητούσε από παιδόφιλο να βιάσει την 7χρονη κόρη της!