MENU

Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε χθες στα γραφεία του ΑΟ Αγίου Ιεροθέου η μετεγγραφή του ταλαντούχου μεσοεποθετικού Γιώργου Νταβιώτη παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος του Υπεύθυνου Σκάουτινγκ, Τόλη Αποστόλου.

Τις προηγούμενες μέρες είχε ήδη ανοίξει κύκλος επαφών ανάμεσα στον Τεχνικό Διευθυντή Ακαδημιών Παναγιώτη Μιχαλέτο, τον Υπεύθυνο Σκάουτινγκ Τόλη Αποστόλου και τον πρόεδρο του Αγίου Ιεροθέου Παναγιώτη Ρούμπα.

Ο Νταβιώτης έχει γεννηθεί το 1998 και από τη Δευτέρα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή της Κ20 Γιώργου Κορακάκη ο οποίος τον έχει παρακολουθήσει σε αγώνες του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα του Αγίου Ιεροθέου από την περσινή περίοδο και είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1998 που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Ο πρόεδρος του Αγίου Ιεροθέου Παναγιώτης Ρούμπας σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr τόνισε τα εξής:«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Ατρόμητος απέκτησε ένα παιδί από τα σπλάχνα μας που είναι μάλιστα αριστούχος μαθητής (του 19,9).

Ευχόμαστε ο Γιώργος Νταβιώτης να συνδυάσει ποδόσφαιρο και σπουδές και να τον έχουμε πάντα ως πρότυπο. Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τον Άγιο Ιερόθεο εαν στο μέλλον μπορέσει να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου. Θεωρούμε ότι το μέλλον είναι δικό του και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει. Καλή επιτυχία στον Γιώργο».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τον Διοικητικό Συμβούλιο του Αγίου Ιεροθέου για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Ταλέντο από τον Άγιο Ιερόθεο στον Ατρόμητο