MENU

Με την Skoda όμως, να έχει διαλύσει τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην έδρα της, οι Ξανθιώτες είχαν δικαίωμα να πιστεύουν πως το όνειρο θα τριτώσει. Το περίεργο δεν ήταν ότι έχασε. Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα, είχε μεγαλύτερο κίνητρο από άλλες φορές και το πάθος που του έλειψε από άλλα παιχνίδια του πρώτου γύρου. 

Περισσότερο προκαλεί εντύπωση η σιωπή του συνήθως λαλίστατου Χρήστου Πανόπουλο. Μια περίεργη ησυχία απλώθηκε από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ανακοινώθηκε το όνομα του διαιτητή Βοσκάκη, μέχρι και αυτή την ώρα. Κανένα δελτίο τύπου δεν ήρθε από τη συνήθως πολυγραφότατη Skoda στο άκουσμα του διαιτητή που έγινε ανέκδοτο για τις καθυστερήσεις της Λιβαδειάς. Δεν υπήρξε καμία αναφορά στον συντοπίτη «θείο» Γκιρτζίκη, ενώ τις αμέσως προηγούμενες αγωνιστικές ήταν σε εβδομαδιαία διάταξη. 

Μετά τον αγώνα, πάλι σιωπή. Ο Βοσκάκης σφύριξε φάουλ σε βουτιά του Ντοσεβί, έστειλε το τείχος να στηθεί στο υπερπέραν, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε και καμία ανακοίνωση δεν βγήκε. Ούτε στο ημίχρονο, όπως συνηθίζει ο Πανόπουλος. Καμία αναφορά. Σαν να ήταν φάουλ! Κι ύστερα. ύστερα μα δεν υπάρχει ύστερα! Ούτε για τα επεισόδια αναφορά που προκάλεσαν τον τραυματισμό ενός σεκιουριτά του γηπέδου, ούτε για τα 300 σπασμένα καθίσματα, ούτε για τον Βοσκάκη. 

Εκκωφαντική σιωπή. Σχεδόν περίεργη. Κι από την άλλη, τι να πεις για τον Βοσκάκη όταν η ομάδα σου που μοιράζει τεσσάρες στους άλλους δύο μεγάλους, κάνει την πρώτη τελική φάση προς την αντίπαλη εστία στο 50ο λεπτό. 

Μια «περίεργη» σιωπή