MENU

Μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του συλλόγου βρίσκονται στην Γκαμπάλα, αφού η πρόκριση επί του Απόλλωνα Λεμεσού, φέρνει τους Αζέρους για πρώτη φορά μία ανάσα από τους ομίλους του Europa League. Η κλήρωση με τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίστηκε με σεβασμό, αλλά και με μεγάλη αισιοδοξία, σύμφωνα με τα λόγια του προέδρου του συλλόγου Τάλε Χεϊντάροφ: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας δύσκολος και περίπλοκος αντίπαλος.

Ωστόσο και στον προηγούμενο γύρο είχαμε ένα δύσκολο αντίπαλο και καταφέραμε να προκριθούμε. Πρέπει να παίξουμε με το ίδιο μυαλό, αν και τώρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες και πρέπει να πάιξουμε στο μάξιμομ. Νομίζω ότι έχουμε ότι χρειάζεται για να προκριθούμε στους ομίλους που είναι το μεγάλο μας όνειρο», σχολίασε ο ισχυρός άνδρας των Αζέρων, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το πρώτο ματς να γίνει σε μεγαλύτερο γήπεδο από την «Bakcell Arena» (έδρα της Νέφτσι, όπου έπαιξε με τον Απόλλωνα Λεμεσού) ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βραζιλιάνος μέσος Ντοντό: «Προς το παρόν δεν ξέρω τίποτα για την ελληνική ομάδα, όμως σε κάθε περίπτωση μας περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια. Αυτό που ξέρω ότι πως η Γκαμπάλα αξίζει να βρίσκεται στους ομίλους, αφού έχουμε ήδη αποδείξει την αξία μας. Είναι απαραίτητο να κάνουμε και το τελευταίο βήμα και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό».

Το πιστεύουν στην Γκαμπάλα!