MENU

Η περίπτωση του Φινμπόγκασον «παίζει» και πάλι δυνατά για τον Ολυμπιακό! Μετά από έναν χρόνο, ο 26χρονος Ισλανδός επιθετικός ακούγεται ξανά έντονα για τους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα πληροφορίες κάνουν και για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στους Πειραιώτες και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ! Επισήμως, ο Ολυμπιακός ακόμη δεν λέει κάτι για το θέμα, ωστόσο δεν αποκλείεται ο παίκτης να έρθει άμεσα στη χώρα μας για να τελειώσει η μεταγραφή, ίσως και μέσα στο Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να τον αποκτήσει και το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά η Χέρενφεϊν ζητούσε 10 εκατομμύρια ευρώ, το... deal δεν έγινε και ο ποδοσφαιριστής συνέχισε την καριέρα του στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η θητεία του στην Ισπανία, όμως, δεν πήγε όπως θα περίμενε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. 

Την προηγούμενη σεζόν, ο Φινμπόγκασον είχε 25 συμμετοχές (6 ως βασικός) με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο πρωτάθλημα και δύο γκολ. Επίσης είχε 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Ισπανίας και δύο γκολ (απέναντι στη Ρεάλ Οβιέδο). 

Από το βράδυ της Πέμπτης, άλλωστε, ο Σταύρος Κόλκας είχε ενημερώσει μέσω του προσωπικού του blog ότι ο παίκτης φαίνεται να καταλήγει στον Ολυμπιακό...

Δείτε τον Ισλανδό επιθετικό εν δράσει 

https://www.youtube.com/embed/MpiX7prDoPE
Επιβεβαίωση για Φινμπόγκασον (vids)