MENU

Η υπόθεση του Αρτούρ Μαζουακού τείνει να εξελιχθεί σε σίριαλ, με τον Γάλλο να βρίσκεται... κάπου μεταξύ προετοιμασίας του Ολυμπιακού και μεταγραφής στο Campionato. Αρκετοί είναι οι κατά καιρούς ενδιαφερόμενοι, με την Ίντερ και τη Ρόμα να φαντάζουν ως οι πιθανότεροι προορισμοί, αν φυσικά φτάσουν σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους». Το SDNA τα έβαλε κάτω και κατέγραψε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα, ωστόσο οι Ιταλοί συνεχίζουν τα... δικά τους.

Ο Γάλλος μπακ πριν δυο μέρες δήλωσε ότι ο μοναδικός άνθρωπος που μιλάει για λογαριασμό του είναι ο Τζουζέπε Μπότσο, ωστόσο οι τελευταίες δηλώσεις που έγιναν σε ιταλικό μέσο για μια πιθανή μεταγραφή του «ερυθρόλευκου» μπακ, είναι από τον Αντόνιο Λινγκέτι. Αυτός μίλησε στο fcinternews.it τονίζοντας ότι ο Μαζουακού ψάχνει την αλλαγή στην καριέρα του και ότι η συμφωνία μεταξύ των «νερατζούρι» και των νταμπλούχων Ελλάδας θα μπορούσε να επιτευχθεί με ένα ποσό γύρω στα 8 εκ. ευρώ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε: «Η Ίντερ παρακολουθεί τον παίκτη από τον Νοέμβριο και έχει στείλει πολλές φορές ανθρώπους για να τον δουν από κοντά. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ο παίκτης θέλει να πάει εκεί για πολλούς λόγους, όπως για παράδειγμα το ότι θα βρεθεί ξανά με τον Κοντόγκμπια που είναι καλός φίλος του. Υπάρχει επίσης και το ενδιαφέρον της Ρόμα. Η μεταγραφή του θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα κινηθεί η Ίντερ και θα ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες. Αν δεν κάνει κάτι τέτοιο, η Ρόμα θα έχει προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον παίκτη στα 13 εκ. ευρώ, αλλά η συμφωνία μπορεί να κλείσει γύρω στα οκτώ, με δεδομένο ότι η επιθυμία του Αρτούρ είναι να κάνει μια αλλαγή στην καριέρα του και και να δεχτεί την πρόκληση να αγωνιστεί σε μια ομάδα σαν την Ίντερ».

«Συμφωνία στα 8 εκ. για Μαζουακού»