MENU

Ο Μαροκινός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ενώ εκτός πλάνων βρέθηκε και ο Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος μετράει μόλις τρεις προπονήσεις με τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά τα νέα της σημερινής τελευταίας επί ελληνικού εδάφους προπόνησης και η αποστολή που ταξιδεύει στη Λισαβόνα:

Με μια απουσία λόγω τραυματισμού αναχωρεί ο ΠΑΟΚ για τη Λισαβόνα προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τη Μπενφίκα για τα Play Offs του Champions League.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που υπέστη στον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ Μόσχας κι έμεινε εκτός προκειμένου να συνεχίσει θεραπείες. Εκτός είναι κι ο Πόντους Βέρνμπλουμ , ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι το συντομότερο δυνατόν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να τεθεί στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου .

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους δούλεψε ξανά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα δίνοντας σημασία σε κάθε μικρή λεπτομέρεια που σ’ αυτό το επίπεδο είναι ικανή να κάνει τη διαφορά.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς και Ακπόμ.

Χωρίς Ελ Καντουρί και Βέρνμπλουμ στη Λισαβόνα