MENU

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Βραζιλιάνος, Γκιγιέρμε. Ο 27χρονος χαφ προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση της Iberia από τη Μαδρίτη (με το SDNA να είναι το μοναδικό μέσο, μαζί με το φωτογραφικό πρακτορείο που μοίρασε τις σχετικές φωτογραφίες, που τον υποδέχτηκε) και θα αποτελέσει άμεσα νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», υπογράφοντας το νέο συμβόλαιό του πιθανώς το πρωί της Παρασκευής, αφού πρώτα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ο νέος «ερυθρόλευκος» άσος, αντιμετώπισε με θέρμη τις φωτογραφικές κάμερες, αλλά δεν θέλησε να προχωρήσει σε καμία δήλωση εν αναμονή της ολοκλήρωσης της συμφωνίας με τους «ερυθρόλευκους». Κατά σύμπτωση μάλιστα, στο αεροδρόμιο βρισκόταν την ίδια ώρα και ο άσος του Παναθηναϊκού Αντονί Μουνιέ.

Κάπως έτσι, ολοκληρώνεται ένα μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τη Ντεπορτίβο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου. Αυτός πλέον θα προστεθεί άμεσα στο ρόστερ των Πειραιωτών ενόψει των πλέι οφ του Europa League και φυσικά θα αποτελέσει τον ένα εκ των δύο βασικών χαφ του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν, στο πλευρό του Νάτχο.

Το SDNA υποδέχθηκε τον Γκιγιέρμε (pic)