MENU

Παίκτης του ΟΦΗ για την επόμενη χρονιά είναι ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έφυγε για Καρπενήσι με σκοπό να ενταχθεί στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας, ofi1925.gr, τόνισε πως η θέση του ΟΦΗ είναι να πρωταγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Μιλάμε εδώ και ένα μήνα και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα.

Η ομάδα έχει καλό υλικό, καλή βάση από πέρσι, έχει Έλληνες παίκτες που ξέρουν την κατηγορία. Έχει ένα αξιόλογο προπονητή, που έβγαλε την ομάδα από τα δύσκολα και γενικά έχει όλες τις προϋποθέσεις, για να κάνει μια πολύ καλή σεζόν.

Έχω πολύ καλή εικόνα για την ομάδα, για αυτό και επέλεξα να έρθω εδώ. Η θέση του ΟΦΗ είναι στην Σούπερ Λίγκ και να πρωταγωνιστεί.

Όλο αυτόν τον καιρό, αρκετοί φίλοι μου από το Ηράκλειο, μου έλεγαν να έρθω στον ΟΦΗ. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Καμπριάνης,φίλος του ΟΦΗ, στον οποίο θέλω να κάνω, αν μου επιτρέπετε ειδική αναφορά, γιατί ήταν ένας από αυτούς που σε καθημερινή βάση με πίεζε με την καλή έννοια να έρθω στην ομάδα.

Ξέρω την αγάπη του για την ομάδα και το πόσο θέλει να την ξαναδεί ψηλά. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Παπάζογλου για ΟΦΗ: «Θέση του να πρωταγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ»