MENU

Ο Λούκας Μπογέ είχε χθες την πρώτη του γνωριμία με την ΑΕΚ, αφού βρέθηκε στα γραφεία της για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Αργεντινός άσος ενθουσιάστηκε από την «έδρα» της κιτρινόμαυρης εταιρείας, αλλά και στη θέα του επιβλητικού ΟΑΚΑ, το οποίο φαίνεται... πιάτο από τα παράθυρα των νέων γραφείων της ΠΑΕ.

Ωστόσο, μέσα σε λίγα λεπτά είχε την ευκαιρία να μάθει πολύ περισσότερα για τη νέα του ομάδα, με τη βοήθεια ενός βίντεο. Πρόκειται για ένα βιντεάκι 9 λεπτών, το οποίο έχει φτιάξει από πέρσι η ΑΕΚ και μοιράζεται σε μεγάλα γραφεία μάνατζερ, αλλά και σε υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστές, προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα την ομάδα.

Σε αυτό υπάρχουν μεγάλες στιγμές της ιστορίας της ΑΕΚ, ευρωπαϊκές επιτυχίες, πλάνα από τις κατακτήσεις τίτλων της ομάδας, αλλά και παρουσίαση μεγάλων παικτών που έχουν φορέσει τη φανέλα της. Σε αυτό το βίντεο έχουν προστεθεί φέτος πλάνα από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, από την απονομή του πρωταθλήματος στη Ριζούπολη, από το ξέφρενο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και από το εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, το οποίο έχει αρχίσει πλέον να παίρνει μορφή.

Ο Λούκας Μπογέ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει αυτό το βίντεο χθες στα γραφεία της ΑΕΚ και το έκανε με μεγάλο ενδιαφέρον, δηλώνοντας στη συνέχεια ενθουσιασμένος. Και είναι δεδομένο ότι μέσα σε 9 λεπτά κατάφερε να πάρει μια γερή... γεύση για τον σύλλογο με τον οποίο θα αγωνίζεται πλέον.

Το βίντεο που... τρέλανε τον Μπογέ (pics)