MENU

Την απίστευτη επιμονή της να ντύσει στα... μοβ τον Όγκνιεν Βράνιες εξακολουθεί να δείχνει η Άντερλεχτ. Όπως είχατε διαβάσει στο SDNA, στις αρχές της εβδομάδας η βελγική ομάδα ανέβασε κι άλλο την προσφορά της για τον Βόσνιο στόπερ, φτάνοντας κοντά στα 3 εκατ. ευρώ (τα βελγικά ΜΜΕ την προσδιόρισαν στη συνέχεια στα 2,8 εκατ.) ενώ έστειλε στην Αθήνα τους μάνατζερ που την εκπροσωπούν για να... πιέσουν την κατάσταση για να τελειώσει η μεταγραφή.

Τελικά αποχώρησαν από την Ελλάδα άπραγοι, αφού αυτό που εισέπραξαν από την ΑΕΚ ήταν ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να παρεκκλίνει ιδιαίτερα από τα αρχικά της «θέλω». Ωστόσο, η Άντερλεχτ κάθε άλλο παρά παράτησε την υπόθεση. Και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, επέστρεψε τώρα με ακόμη μια βελτιωμένη πρόταση, η οποία φέρεται να ξεπερνά αρκετά τα επίπεδα των 3 εκατ. ευρώ και να πλησιάζει ακόμη περισσότερο στις απαιτήσεις της Ένωσης.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια κίνηση που πιστοποιεί ότι η βελγική ομάδα είναι αποφασισμένη να τελειώσει τη μεταγραφή. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη της προσέγγιση προς την ΑΕΚ ήταν στα επίπεδα των 2 εκατ. ευρώ και μέσα στο διάστημα των τελευταίων ημερών, με διαδοχικές νέες προσφορές έχει ανέβει αρκετά πάνω από τα 3 εκατ., ερχόμενη όλο και πιο κοντά στις απαιτήσεις της Ένωσης, η οποία πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν του ποσού, δίνει μεγάλη βάση και στον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Εξετάζει στόπερ η ΑΕΚ

Την ίδια στιγμή, και βλέποντας την αποφασιστικότητα από την πλευρά της Άντερλεχτ για να γίνει η μεταγραφή του Βράνιες, η ΑΕΚ έχει αρχίσει να εξετάζει πιο έντονα περιπτώσεις στόπερ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια της τουλάχιστον δύο περιπτώσεις που την καλύπτουν για την αντικατάσταση του Βόσνιου.

Τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει τα ονόματα των Μίλος Κοσάνοβιτς και Φλορεντίν Πογκμπά, ωστόσο ούτε ο στόπερ της Σταντάρ Λιέγης, ούτε ο αδελφός του Πολ Πογκμπά (που ανήκει στην Γκεντσλερμπιρλιγκί) φαίνονται να είναι στις λύσεις που απασχολούν αυτή τη στιγμή από την Ένωση. Το ίδιο ισχύει και για τον Ροντρίγκο Μολέδο, που επίσης το όνομά του κυκλοφόρησε.

Νέα πρόταση της Άντερλεχτ για Βράνιες!