MENU

Ο 38χρονος τεχνικός που φέρεται να έχει συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, περιμένει να αποδεσμευτεί από τη Σπόρτινγκ, με την οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη, προκειμένου να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Το ζήτημα αυτό τον έχει καθυστερήσει, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής Record, η λύση του συμβολαίου του αναμένεται να οριστικοποιηθεί σύντομα καθώς και η Σπόρτινγκ από τη μεριά της θέλει να ανακοινώσει και επίσημα την πρόσληψη του Ζόρζε Ζέσους.

Όπως αναφέρει η Record, οι νομικοί σύμβουλοι της Σπόρτινγκ «τρέχουν» το ζήτημα προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα και ο Μάρκο Σίλβα να αποδεσμευτεί, ώστε στη συνέχεια να παρουσιάσουν τον Ζέσους ως των νέο τεχνικό των «Λιονταριών». Μάλιστα στον πορτογαλικό σύλλογο επιδιώκουν η παρουσίαση του Ζέσους να γίνει την 1η Ιουλίου, συνεπώς θα πρέπει όσο το δυνατόν συντομότερο να βρεθεί λύση στο θέμα με τον Μάρκο Σίλβα.

Επιπλέον η Record επισημαίνει πως αυτή η καθυστέρηση στη λύση του συμβολαίου του Μάρκο Σίλβα έχει επηρεάσει και τον ίδιο τον Πορτογάλο τεχνικό. Αναφέρουν μάλιστα πως αυτή η καθυστέρηση έχει ατονίσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας επιμένουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Μάρκο Σίλβα θα έχει σύντομα θετική κατάληξη.

Τα «Λιοντάρια» θέλουν να βρεθεί ουσιαστικά μία λύση κοινή συνεναίσει με τον Μάρκο Σίλβα προκειμένου το θέμα να κλείσει οριστικά.

«Λύνεται άμεσα το συμβόλαιο του Μάρκο Σίλβα»