MENU

Όπως αποκαλύπτουν οι Σέρβοι και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα mozzartsport.com, το όνομα του Κρέσπο έπεσε πάνω στο τραπέζι του Ερυθρού Αστέρα με στόχο την ενίσχυση της ομάδας για την νέα σεζόν.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, ο Ισπανός δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο με τον ΠΑΟΚ, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως αν οι "ερυθρόλευκοι" του Βελιγραδίου θελήσουν να τον αποκτήσουν θα πρέπει να καταβάλλουν χρήματα στον Δικέφαλο. Μάλιστα, στο δημοσίευμα φιλοξενείται και το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή καθώς και τα όσα έχει πετύχει στην καριέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία, το ενδιαφέρον είναι σε επίπεδο θεωρητικό καθώς οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε καμία κίνηση.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως από την πλευρά του ΠΑΟΚ υπάρχει ικανοποίηση για την παρουσία του Κρέσπο, ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον χαρακτήρισε σε συνέντευξή του έναν αθόρυβο... MVP της φετινής χρονιάς ενώ και ο ίδιος απολαμβάνει τη ζωή στον Δικέφαλο και τη Θεσσαλονίκη και δεν σκέφτεται να αποχωρήσει.

«Ματιές» του Ερυθρού Αστέρα σε Κρέσπο