MENU
Χρόνος ανάγνωσης 3’

Φτιάξε τον κορυφαίο Παναθηναϊκό όλων των εποχών!

0

Συμπληρώνεται μία εβδομάδα από την έναρξη της μεγάλης ψηφοφορίας All Time Classics του SDNA και μετά τους φίλους της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, από σήμερα μπαίνουν στο… χορό της ανάδειξης της κορυφαίας ομάδας όλων των εποχών και οι φίλοι του Παναθηναϊκού!

Με τη συμπλήρωση εφτά ημερών ψηφοφορίας έχουν συμπληρωθεί περισσότερες από 15.000 (!) ενδεκάδες, γεγονός που μας «αναγκάζει» να αφήσουμε ανοιχτές τις ψηφοφορίες όλων των ομάδων για περισσότερες μέρες, προκειμένου να δώσουμε την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους αναγνώστες να επιχειρήσουν τη δική τους… ξεχωριστή βουτιά στο παρελθόν.

Παναθηναϊκός, λοιπόν! Μπείτε στην ειδική πλατφόρμα της ψηφοφορίας και δημιουργείστε βήμα – βήμα τον Παναθηναϊκό των ονείρων σας. Επιλέξτε τον πρόεδρο, τον προπονητή, το σύστημα που θέλει να παίζει η ομάδα σας και φυσικά τους παίκτες της βασικής σας ενδεκάδας.

Οι υποψήφιοι προέρχονται από 6 δεκαετίες (από τα μέσα της δεκαετίας του ‘50 μέχρι σήμερα), προκειμένου να υπάρχει μικρή ή μεγάλη εικόνα για τις επιδόσεις τους.

Τα βήματα που καλείστε να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

ΒΗΜΑ 1: Δηλώνετε την δεκαετία που έχετε γεννηθεί (σ.σ. η δήλωση της ηλικίας σας θα μπορέσει να μας βοηθήσει να βγάλουμε και τον κορυφαίο Παναθηναϊκό όλων των εποχών ανά ηλικιακό κοινό).

ΒΗΜΑ 2: Επιλέγετε τον παράγοντα που θεωρείτε καλύτερο για πρόεδρο του δικού σας All Time Classic Παναθηναϊκού.

ΒΗΜΑ 3: Επιλέγετε τον προπονητή που θεωρείτε καλύτερο να κατευθύνει από τον πάγκο τον δικό σας All Time Classic Παναθηναϊκό.

ΒΗΜΑ 4: Επιλέγετε το σύστημα που επιθυμείτε να αγωνίζεται η ομάδα σας.

ΒΗΜΑ 5: Ξεκινάτε τη στελέχωση της ενδεκάδας (βάσει του συστήματος που έχετε επιλέξει). Πατώντας πάνω στη θέση που επιθυμείτε να συμπληρώσετε, θα εμφανίζονται αυτόματα οι ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να αγωνιστούν εκεί με ένα σύντομο βιογραφικό που επιμελήθηκε ο Γιάννης Σαπουντζάκης.

Η κάθε ενδεκάδα χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες παικτών. Τερματοφύλακας – Αμυντικοί – Μέσοι – Επιθετικοί.

Υπάρχουν παίκτες που βάσει της προϋπηρεσίας τους στον Παναθηναϊκό θα σας εμφανιστούν μόνο σε μία από τις τέσσερις κατηγορίες (π.χ. ο Βάντσικ θα εμφανιστεί μόνο όταν επιλέγετε τερματοφύλακα, ή ο Μπεργκ μόνο όταν επιλέγετε επιθετικούς), υπάρχουν, όμως και παίκτες που θα σας εμφανίζονται και σε περισσότερες κατηγορίες (π.χ. μπορείτε να επιλέξετε ένα εξτρέμ είτε στη γραμμή των μέσων, είτε σε αυτή των επιθετικών).

ΒΗΜΑ 6: Μόλις ολοκληρώσετε τη στελέχωση της ομάδας σας, καταχωρείτε τις επιλογές σας και μπορείτε να τις κοινοποιήσετε στα social media. Κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα να καταχωρήσει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ της επιλογής του!

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ALL TIME CLASSIC ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ο πρόεδρος, ο προπονητής, το σύστημα και οι παίκτες που θα στελεχώσουν την ενδεκάδα θα προκύψουν βάσει του αριθμού των ψήφων. Το ίδιο θα συμβεί και με τους εφτά αναπληρωματικούς, στους οποίους θα συμπεριλαμβάνεται ένας τερματοφύλακας και έξι παίκτες ανεξαρτήτου θέσης και οι οποίοι θα είναι οι εφτά με τις περισσότερες ψήφους (εκτός φυσικά από τους παίκτες που θα στελεχώσουν τη βασική ενδεκάδα).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ PHILIPS ONEBLADE.

Ταυτόχρονα μπορείτε να συμμετέχετε και στις ψηφοφορίες των άλλων ομάδων που βρίσκονται σε εξέλιξη:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ALL TIME CLASSIC ΑΕΚ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ALL TIME CLASSIC ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Φτιάξε τον κορυφαίο Παναθηναϊκό όλων των εποχών!