MENU

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στους στενούς συνεργάτες του, κανείς δεν μπορεί να του επιβάλλει μεγαλύτερη τιμωρία από εκείνην που βάζει ο ίδιος στον εαυτό του.

Μάλιστα, σημείωσε πως θα είχε ενδιαφέρον να κοιταχθεί στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησε καθώς εκείνος έχει και θα έχει καθαρή τη συνείδησή του. Όπως είναι ήδη γνωστό, στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για τρία χρόνια, με τον ίδιο να εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην Δικαιοσύνη.

«Κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλλει μεγαλύτερες τιμωρίες από αυτές που βάζω εγώ στον εαυτό μου. Η κουβέντα για το θέμα αυτό θα σταματήσει εδώ, εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη. Θα περιμένω με ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα κι εγώ θα έχω καθαρή τη συνείδησή μου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στον ΠΑΟΚ ήδη σκέφτονται την επόμενη ημέρα, θέλοντας να προχωρήσουν μπροστά και να αφήσουν την... εφιαλτική περίοδο των ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό με γνώμονα να ενισχύουν την ομάδα ακόμη περισσότερο.

Σαββίδης: «Να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα...»