MENU

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της υπόθεσης για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή. Το SDNA βρίσκεται στα γραφεία της διοργανώτριας, όπου τελευταίος κατέθεσε ο υπεύθυνος ασφαλείας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Ηλίας Γεροντίδης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως αν ο Κομίνης δεν μέτραγε το γκολ του Βαρέλα, η Ένωση θα έβγαινε να παίξει.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ.Γεροντίδης:

«Ο διαιτητής δεν ήξερε τι να σφυρίξει. Αρχικά έδειξε σέντρα και μετά σταμάτησε το παιχνίδι για 5 λεπτά περίπου και το ακύρωσε. Μετά έγινε η είσοδος του κ. Σαββίδη με άλλα 2-3 άτομα. Ήταν μέλη της συνοδείας του και ο αστυνομικός του. Μπήκε από την αγανάκτησή του, βλέποντας όλη αυτή τη διαδικασία. Κρινόταν ένας τίτλος. Αγανάκτησε. Η πρόθεσή του είναι καθαρά να προτρέψει τους παίκτες του ΠΑΟΚ και να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Σε καμία περίπτωση δεν προσέγγισε τον διαιτητή. Καμία σχέση. Η απόστασή τους ήταν 15-20 μέτρα. Ο Μίχελ τον προσέγγισε. Δεν ξέρω τι του είπε. Δεν του έκανε καμία χειρονομία. Δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι ο Μίχελ απώθησε βίαια ρεπόρτερ της Nova», ανέφερε αρχικά το στέλεχος του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Όταν άρχισε να αποχωρεί ο κ. Σαββίδης, απ' ότι κατάλαβα ειπώθηκαν κάποια πράγματα από τον πάγκο της ΑΕΚ. Κινείται προς τον πάγκο της ΑΕΚ και εκεί υπήρξαν παίκτες και παράγοντες της ΑΕΚ. Υπήρξαν κάποιες ιαχές αποδοκιμασίας από την πλευρά της ΑΕΚ προς τον κ. Σαββίδη. Προκλήθηκε από τον πάγκο. Υπήρξε μια λεκτική αντιπαράθεση, δεν υπήρχε καμία βίαιη απώθηση.

Έφερε όπλο ο κ. Σαββίδης. Παρέμεινε στη θήκη το όπλο. Έβγαλε το μπουφάν του, ίσως από την αγανάκτησή του, από την υπερένταση. Σε καμία περίπτωση δεν είχε ερειστική διάθεση. Έχει άδεια, έχει απειληθεί. Δεν γνωρίζω από ποιον και πότε. Το γνωρίζω από το περιβάλλον του. Προφανώς και ο ίδιος δεν κατάλαβε ότι το είχε πάνω του μέχρι εκείνη τη στιγμή. Εκ παραδρομής το άφησε πάνω του. Σε καμία περίπτωση δεν δημιουργήθηκε τρόμος και ανησυχία από το όπλο. Στα αποδυτήρια η κατάσταση ήταν ήρεμη. Οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν σε φυσιολογική κατάσταση.

Περίπου μετά από μιάμιση ώρα, ο κ. Κομίνης σφύριξε για να βγουν οι ομάδες. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν, αλλά όχι και η ομάδα της ΑΕΚ. Δεν ξέρω γιατί. Ο Κομίνης κατακύρωσε το γκολ στα αποδυτήρια. Δεν είδα σε καμία στιγμή τρομοκρατημένους τους παίκτες της ΑΕΚ. Πιστεύω ότι αν το σκορ δεν γινόταν 1-0, η ΑΕΚ θα έβγαινε να παίξει».

Γεροντίδης: «Αν δεν μέτραγε το γκολ ο Κομίνης, η ΑΕΚ θα έβγαινε να παίξει»