MENU

"Βόμβες" εξαπέλυσε ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μιλώντας σε ισπανικό μέσο.

Ο Ουρουγουανός παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, υποστήριξε μεταξύ άλλων πως δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, ενώ αναφέρθηκε στους λόγους που ο Ιβάν Σαββίδης είχε όπλο στην κατοχή του. Παράλληλα, άγγιξε το θέμα της διαιτησίας, σημειώνοντας πως:«Υπάρχει, βέβαια, (σ.σ. διαφθορά στην διαιτησία). Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει... καεί για χρόνια».

Αναλυτικά τα όσα είπε μεταξύ άλλων:

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αντιμετώπιση που έχει ο ΠΑΟΚ: "Το θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ρίζες από παλιά, είναι αποτέλεσμα συσσωρευμένης αδικίας. Το έζησα ως παίκτης. Είδα πως παίρνουν τα πρωταθλήματα, το είδα με τα μάτια μου.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, υπάρχει μια ηγεμονία των ομάδων της Αθήνας εδώ και 20 χρόνια. Ένας διαιτητής που χάσαμε σε ένα ντέρμπι, τιμωρήθηκε για πέντε μήνες και τώρα σφυρίζει ξανά σε παιχνίδια".

Μάλιστα, ο Γκαρσία σημείωσε πως σε αυτά τα είκοσι χρόνια ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει δεκαοκτώ πρωταθλήματα και δύο ο Παναθηναϊκός, τα οποία και χαρακτήρισε «περίεργα».

Στη συνέχεια, είπε: "Δεν θέλουν να κερδίσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Νομίζω ότι λέει ψέματα o Χιμένεθ πρέπει να μάθει πως έχασε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα με την υπόθεση Βάλνερ το 2008 και το πρωτάθλημα του 2005, εκτός κι αν δεν τον ενδιαφέρουν αυτά, γιατί μπορεί η επιθυμία του είναι να προπονήσει στο μέλλον τον Ολυμπιακό".

Σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη, είπε: "Είναι ένας ισχυρός άνθρωπος, δέχεται καθημερινά απειλές. Γι΄ αυτό και οπλοφορεί".

Όσον αφορά την είσοδο του προέδρου στον αγωνιστικό χώρο, ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε πως ο πρόεδρος «έσφαλε με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο», ενώ υπογράμμισε πως «δεν είναι εύκολο να είσαι σε αυτή την κατάσταση αδικίας» και ότι, αν και δεν το δικαιολογεί, «είναι τόσο μεγάλη η ένταση όταν κάποιος πάει να σου κλέψει τα παιχνίδια».

Γκαρσία: «Η πραγματικότητα είναι μία, δε θέλουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή»