MENU

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: Εδειξε επηρεασμένος από την έλλειψη αγώνων και είχε αρκετές λάθος τοποθετήσεις, με κυριότερη αυτή στην ευκαιρία του Πασαλίδη στο 26’. Θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση στη σέντρα του Γιαννούλη στο γκολ του Μανιά, αν και το βασικό λάθος είναι του Αυλωνίτη. Είχε πάντως μία εξαιρετική απόκρουση στο σουτ του Τόνσο στο 90’.

ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Η πολύ καλή η παρουσία του Σουηδού δεξιού μπακ στα τελευταία του ματς συνεχίστηκε και απόψε. Ηταν σταθερός και ψύχραιμος, ενώ το γκολ του Αστέρα ξεκινά μεν από την πλευρά του αλλά το λάθος δεν έγινε απ’ αυτόν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Ηρεμη δύναμη και πάλι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού που ήταν σχεδόν αλάνθαστος στις επεμβάσεις του στο κέντρο της άμυνας και προσέδιδε ηρεμία στα μετόπισθεν και το χτίσιμο του παιχνιδιού. Βοήθησε εξίσου σημαντικά την ομάδα όταν πέρασε ως αμυντικός μέσος από το 62’ μέχρι το τέλος του ματς.

ΤΑΣΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Φέρει σαφώς ευθύνη στο γκολ του Μανιά καθώς χάνει τον επιθετικό του Αστέρα και είναι λάθος τοποθετημένος. Εδειξε αγχωμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο σε κάποιες στιγμές του ματς αν και καθάρισε πολλές εναέριες φάσεις.

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ: Τρομερό πάθος και αυταπάρνηση από τον Αργεντινό, που ήταν ξανά μεταξύ των διακριθέντων του τριφυλλιού έχοντας συνεισφορά και στο δημιουργικό σκέλος όταν το επέτρεπαν οι περιστάσεις. Ανασταλτικά είχε θέματα η πλευρά στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως λόγω των κακών/λάθος αποστάσεων με τον Χατζηγιοβάνη.

ΟΥΣΜΑΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Αγωνίστηκε και πάλι στη θέση του δεξιού χαφ η οποία δεν είναι η φυσική του και δεν είχε εξίσου καλή εικόνα με τα προηγούμενα ματς του, έχοντας ορισμένες φορές αργές αντιδράσεις.

ΦΑΝΗΣ ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: Κακό ματς από τον Τζανδάρη που ναι μεν αψεγάδιαστος τακτικά, αλλά έκανε πάρα πολλά λάθη και εύκολα πουλήματα της μπάλας δίχως ιδιαίτερο λόγο. Δεν κατάφερε να επιβάλει την παρουσία του, σε αντίθεση με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

ΡΟΜΠΙΝ ΛΟΥΝΤ: Ενα ακόμη τρομερό γκολ από τον Φινλανδό πολυσύνθετο μέσο που σήκωσε τη Λεωφόρο στο πόδι και κράτησε τον Παναθηναϊκό ζωντανό στο κυνήγι για την κατάκτηση της… ευρωπαϊκής πέμπτης θέσης. "Ψυχάρα" και μακράν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Δεν του βγήκε τίποτα στο αποψινό ματς του νεαρού μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού καθώς δεν είχε καθαρό μυαλό στις επιλογές του και φάνηκε να επηρεασμένος ψυχολογικά μετά από κάποια λάθη γεγονός που χειροτέρεψε την εικόνα του.

ΑΝΤΟΝΙ ΜΟΥΝΙΕ: Με ορισμένες εντυπωσιακές εξάρσεις ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αλλά χωρίς διάρκεια, δείγμα της έλλειψης ρυθμού. Κατέγραψε στο ενεργητικό του ένα εντυπωσιακό γυριστό που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι στο 77’, ενώ έδωσε και την ασίστ στο γκολ του Λουντ δέκα λεπτά αργότερα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ: Ανέβασε αισθητά την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο όταν η μπάλα «ακούμπησε» πάνω του και κατόπιν έσπαγε σωστά, σε αντίθεση με τον πρώτο ημίχρονο που ήταν εκτός πνεύματος αγώνα. Εντυπωσιακή η ατομική ενέργειά του στη μεγάλη ευκαιρία του 77’.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Δεν είχε προβλήματα στον τομέα ευθύνης του στο διάστημα που αγωνίστηκε και φάνηκε ψύχραιμος με τη μπάλα αποφεύγοντας τα αβίαστα λάθη.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΜΟΛΙΝΣ: Και μόνο το γεγονός ότι επέστρεψε στη δράση, με δεδομένα τα τεράστια προβλήματα της ομάδα, είναι θετικό. Πασιφανής η έλλειψη ρυθμού στο διάστημα που αγωνίστηκε καθώς προέρχεται από μεγάλο διάστημα αποχής.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Ακρως ενθαρρυντική η παρουσία του στο παιχνίδι ως αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο του ματς, καθώς κατάφερε να μπει στο πνεύμα του αγώνα από το πρώτο λεπτό και να βοηθήσει όσο μπορούσε τους συμπαίκτες του για την ισοφάριση. Ευχάριστη έκπληξη ο νεαρός μέσος, έδειξε ικανός να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Κριτική Παναθηναϊκού: Λυτρωτής και κορυφαίος ο Λουντ