MENU

Να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Λάρισα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου θέλει από την ομάδα του ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στους παίκτες του την Παρασκευή και αφού τους είπε πως καταλαβαίνει ότι ήταν πολύ δύσκολο να παίξουν ποδόσφαιρο σε ένα τόσο κακό γήπεδο, στη συνέχεια στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά και τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. «Δεν πρέπει να μείνουμε στο χθεσινό παιχνίδι, πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κερδίσουμε τον Πανιώνιο», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ισπανού προπονητή της «Ένωσης».

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Μανόλο Χιμένεθ κατά την ομιλία τους στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην προπόνηση της Παρασκευής:

«Δεν πρέπει να μείνουμε στο χθεσινό παιχνίδι. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να πάμε για να κερδίσουμε τον Πανιώνιο. Όμως είδατε τι έγινε πάλι με τις χαμένες ευκαιρίες. Βγήκαμε πάλι μπροστά στο τέρμα και δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ. Σας το είχα πει και μετά από τον Ατρόμητο, πως πρέπει να σκοράρουμε όταν έχουμε την ευκαιρία και να κλειδώνουμε τα παιχνίδια. Και όταν φτάνουμε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, πρέπει να τον –εκτελούμε- και να βάζουμε γκολ. Αλλιώς μπορεί και να το πληρώσουμε. Ξέρω πως παίξατε σ’ ένα γήπεδο που ήταν πολύ κακό και δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Όμως τις ευκαιρίες πρέπει να τις κάνουμε γκολ».

Χιμένεθ: «Δεν πρέπει να μείνουμε στο χθεσινό παιχνίδι»