MENU

Αναλυτικά όσα είπε:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: «Τέτοια ματς είναι που κρίνουν το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος, θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, η Τούμπα θα είναι φίσκα κι εύχομαι όλα να τελειώσουν ομαλά, χωρίς έκτροπα και ο ΠΑΟΚ να πάρει το παιχνίδι και να κοιτάξει τη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που περιμέναμε. Ο ΠΑΟΚ από Κυριακή σε Κυριακή είναι ολοένα και καλύτερος. Του δίνεται ακόμα μία ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί δίκαια να πάρει το πρωτάθλημα».

Και πρόσθεσε: «Εγώ δε συνιστώ σε κανέναν ποδοσφαιριστή να παίζει με ένεση, μακάρι να είναι όλοι υγιείς. Μας δίνεται η ευκαιρία κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που είναι μακράν ο χειρότερος των τελευταίων δέκα ετών. Η Τούμπα πρέπει να μείνει σε αθλητικά πλαίσια, να βοηθήσουμε την ομάδα και όχι να την αποδυναμώσουμε. Κάθε ματς είναι «τελικός» για τον ΠΑΟΚ. Και τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι σπουδαία. Όμως, μία νίκη επί του Ολυμπιακού θα αποτελέσει… ντόπα για τη συνέχεια».

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έκανε φοβερή εμφάνιση, όλη η Ευρώπη μιλάει για την εμφάνιση αυτή. Σίγουρα είναι δύσκολο για τις ελληνικές ομάδες να παίζουν Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Αν ο ΠΑΟΚ περάσει με σοβαρότητα τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ».

Για τις αναμνήσεις του από παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό: «Θυμάμαι όλα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό κι έχω πολύ ευχάριστες μνήμες, ειδικά τα παιχνίδια μέσα στην Τούμπα. Φυσικά, δεν ξεχνιέται και το 0-4 επί του Ολυμπιακού. Αν ο Λόραντ έμενε, θα παίρναμε πολλούς τίτλους και θα ήμασταν 30 χρόνια μπροστά».

Για τον Πασχαλάκη: «Είχε όρεξη για δουλειά, τόλμη, έβγαινε στις φάσεις. Μακάρι να κρατήσει την ψυχραιμία του και όταν έρθει η πρώτη αποτυχία να μην απογοητευτεί, ούτε αυτοί που θα είναι δίπλα του. Από τον ΠΑΟΚ πέρασαν πολλοί καλοί τερματοφύλακες τα τελευταία χρόνια κι έφυγαν. Εύχομαι αυτός να μείνει».

Για το σκορ που επιθυμεί στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού: «Ας είναι και 1-0, εγώ θέλω απλά να κερδίσουμε».

Πηγή: Fair Play 96,1

Φορτούλα: «Ντόπα… για τον ΠΑΟΚ η νίκη επί Ολυμπιακού»