MENU

Ο Γκανέζος μέσος έφτασε τα ξημερώματα της Τρίτης (2/6) στη χώρα μας, πέρασε από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ κ έλειπαν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της απόκτησής του.

Λίγο μετά τις 22:30 λοιπόν, ο άλλοτε άσος της Μίλαν έφτασε στα γραφεία των «πρασίνων», μαζί με τον Έλληνα εκπρόσωπό του, Θέοφιλο Καρασσαβίδη, ενώ σε μπροστινό αυτοκίνητο βρισκόταν ο τεχνικός διευθυντής, Λεωνίδας Βόκολος.

Μέσα σε όλα αυτά, υπήρξε και παρουσία αστυνομικών, καθώς λίγο νωρίτερα είχε χτυπήσει συναγερμός στο κτίριο της ΠΑΕ και κλήθηκαν να ελέγξουν την κατάσταση.

Το τυπικό σκέλος της υπόθεσης ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 23:00, με τον Μίκαελ Εσιέν να βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος παίκτης του «τριφυλλιού» δήλωσε χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι ένας νικητής κι έρχομαι εδώ πέρα για να κερδίσω ακόμα περισσότερα τρόπαια και να κάνω κι εγώ με τη σειρά μου ό,τι καλύτερο μπορώ με τον Παναθηναϊκό».Όσον αφορά την υποδοχή από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού κι αν το περίμενε: «Ήταν πραγματικά κάτι το πρωτόγνωρο και όσον αφορά την Αθήνα, ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής μου αρέσει πάρα πολύ, αισθάνομαι πολύ ευχάριστα εδώ και δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ κι εγώ δίπλα στην ομάδα για να δώσω το παν για τον Παναθηναϊκό».Για τους στόχους της ομάδας: «Μπορούμε να μπούμε στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε. Για το εάν ήταν δύσκολο να πάρει την απόφασή του: «Δεν ήταν δύσκολο να πω το ναι. Ο κ. Βόκολος ήρθε στο Μιλάνο, είχα προσωπική επαφή μαζί του και μου έδειξε σεβασμό. Θα κοιτάξω να γνωρίσω την ομάδα, δεν ξέρω πολλά για τους συμπαίκτες μου. Θα δω μήπως τους συναντήσω πριν φύγω».Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ εξέδωσε την ανακοίνωση για την απόκτηση του Γκανέζου μέσου:«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Υπέγραψε ο Εσιέν! (vid & pics)