MENU

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Μαλεζά: «Προσπαθώ να πάρω πολλά από αυτόν, έχω να πάρω πολλά από τον Μαλεζά και μέχρι στιγμής μου έχει πει κάποια πράγματα και τα έχω βάλει στο μυαλό μου, εύχομαι να μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα γιατί είναι σημαία για τον ΠΑΟΚ. Ξέρει πολλά πράγματα και είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Όλος ο κόσμος θέλει ο ΠΑΟΚ να πάρει το νταμπλ, από εκεί και πέρα είναι δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο. Εμείς από την πλευρά μας σε κάθε ματς δίνουμε το 100%. Η ομάδα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, φέτος είναι ιδανική χρονιά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν άλλες δυο ομάδες, εύχομαι και ελπίζω στο τέλος εμείς να χαμογελάσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Για το σε ποιον θα έλεγε ένα «ευχαριστώ» για όσα έχει πετύχει: «Πάνω απ’όλα είναι η οικογένεια μου. Από εκεί και πέρα θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κάθε προπονητή που είχα μέχρι σήμερα, γιατί όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να γίνομαι καλύτερος».

Για τον κόσμο του Δικεφάλου: «Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’όλα. Στις επιτυχίες και στις αποτυχίες βρίσκεται πάντα δίπλα μας, σε όποια γωνία του κόσμου και αν είναι, πάντα θα μας υποστηρίζει, όλοι μας έχουμε ένα στόχο, θα δώσουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε. Θυμάμαι ένα σκηνικό από παλιά, ο πατέρας μου είχε ένα τσιπουράδικο πριν πολλά χρόνια, και έπαιζε Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, όπου είχαν μαζευτεί χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες στο μαγαζί, είχα ανατριχιάσει όταν τους είδα και είμαι περήφανος που είμαι εδώ σαν παίκτης του ΠΑΟΚ, εύχομαι να καθιερωθώ για την ομάδα».

Για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας: «Κοιτάμε το ομαδικό πνεύμα, ο κάθε παίκτης έχει την δική του ποιότητα και στοιχεία και όλοι δουλεύουμε σαν ένα. Προσπαθούμε όλοι μαζί για τον μεγάλο στόχο της ομάδας».

Για το αν είχε ξεκινήσει άλλο άθλημα πριν το ποδόσφαιρο: «Η μητέρα μου είναι από την Βραζιλία, οπότε έχω πάρει το… αίμα, δεν ξεκίνησα όμως να παίζω ποδόσφαιρο, ξεκίνησα καράτε για ένα εξάμηνο, το οποίο δεν μου βγήκε και μετά ο πατέρας μου πήγε στις ακαδημίες του Βόλου και έτσι ξεκίνησα…».

Για το τι ομάδα υποστηρίζει: «Εγώ ξεκίνησα από τον Βόλο, οπότε υποστήριζα τη Νίκη Βόλου στις αρχές, ωστόσο επειδή ο πατέρας μου είναι ΠΑΟΚτσής, έβλεπα από μικρός τον ΠΑΟΚ και υποστήριζα τον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα έπαιζε σε άλλη Ελληνική ομάδα: «Σε καμιά άλλη Ελληνική ομάδα, μόνο στον ΠΑΟΚ».

Για το τι σκέφτεται όταν ο κόσμος τα «βάζει» με τους παίκτες: «Ο οπαδός πολλές φορές θέλει να ξεσπάσει, θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, δεν θέλω να πω αν είναι σωστό ή όχι, o καθένας εκφράζεται όπως θέλει, εμείς θα πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Έχουν πικραθεί πάρα πολύ, όπως και εμείς όταν έχουμε κακό αποτέλεσμα, είμαστε οι πρώτοι που στεναχωριόμαστε και κάνουμε από την πλευρά μας ότι μπορούμε για να βελτιώνεται η ομάδα και να δίνουμε χαρές στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος δέχεται και την ήττα, όταν όμως βλέπει ότι παλεύεις μέσα στο γήπεδο γιατί η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά».

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Όταν ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ είπα απευθείας το ναι, γνώριζα για τις απαιτήσεις, δεν δίστασα να πω το ναι, ήξερα ότι υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις».

Για τον Σαββίδη: «Ο κ. Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος που σεβόμαστε, ανέβασε τον ΠΑΟΚ σε πολλά επίπεδα, θα πρέπει να τον ευγνωμονούμε, έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό, αγαπάει πολύ τον σύλλογο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς σαν παίκτες, είναι να μπαίνουμε να κερδίζουμε γιατί και αυτός κάνει τα πάντα».

Για τα εκτός έδρας ματς της ομάδας: «Έχουμε παίξει καλά σε αρκετά, το ότι δεν ήρθαν κάποια αποτελέσματα οφείλονται και σε άλλες συγκυρίες. Δεν έχουμε καλή νοοτροπία, δεν ξεκινάμε όπως παίζουμε στην Τούμπα. Με την Ξάνθη παίξαμε καλά, η ομάδα πίεσε και πήρε αυτό που άξιζε. Όπως χθες, δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά είχαμε πολλές ευκαιρίες και κερδίσαμε δίκαια».

Λημνιός: «Ανατρίχιασα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ»