MENU

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero 107,4:

«Τον τελευταίο ένα μήνα έχει βρει ρυθμό η ομάδα. Εχουν επιστρέψει οι παίκτες, δεν έχουμε προβλήματα, φάνηκε ότι γίνεται δουλειά και από τους προπονητές. Παίξαμε με μια καλύτερη ομάδα από εμάς, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε ως τέλος να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ίσως μας επηρέασει η κακή διαιτησια, ίσως μας επηρεάσε η Λούντβιγκσμπουργκ που άλλαζε διαρκώς παίκτες, ήταν πολύ γεμάτη ομάδα. Έχουμε μπροστά μας αλλά έξι παιχνίδια μπροστά μας στην Ευρώπηαι μέχρι το τέλος και θα παλέψουμε. Άμα δεν το πιστεύαμε δε θα ήμασταν εδώ. Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του κάθε αγώνα».

Για τη διαιτησία του αγώνα με τους Γερμανούς και το γενικότερο επίπεδο των διαιτητών της διοργάνωσης:

«Όντως υπάρχουν πολύ κακές διαιτησίες. Είναι κακοί οι διαιτητές, όχι όλοι. Οι καλοί είναι στην Ευρωλίγκα και για αυτό δυσκολεύεται η διοργανώτρια αρχή να βρει διαιτητές που να τους έχουν εμπιστοσύνη. Τα ξέρουν όλοι αυτό και θα φτιάξει κάποια στιγμή. Και την άλλη μέρα μετά τον αγώνα, είχαμε επαφή με τον κ. Κομνηνό, του είπαμε τα παράπονα μας, τα ξέρουν, προσπαθούν. Νομίζω θα φτιάξει καποια στιγμή και αυτό».

Για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, παρότι είμαστε νωρίς στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι η ΑΕΚ θα είναι ανταγωνίστρια στη θέση 3-4. Πέρα από τις ήττες που κάναμε στην αρχή και δεν τις περιμέναμε, θέλουμε να επανορθώσουμε, να πάρουμε τη νίκη με ένα βασικό αντίπαλο. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, έκανε δύο νίκες αλλά νομίζω ότι κι εμείς είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα έχουν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν στα επόμενα παιχνίδια, όλοι οι φίλαθλοι μας».

Για τον ορισμό του Πηλοΐδη και τι σημαίνει αυτός:

«Υπηρετούμε μια ομάδα, επειδή την αγαπάμε και μας αρέσει το μπάσκετ. Αν οι αρχιδιαιτητές, κάνουν παράξενα πράγματα και μετά ζητούν συγνώμη, αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι σε αυτήν τη θέση. Αν αυτοί δουλεύουν ερασιτεχνικά, δε φταίνε οι επαγγελματίες. Έχουν ευθύνη και αν δε μπορούν ας παραιτηθούν. Μας ζήτησαν συγνώμη, ήδη! Δε θέλω να μιλήσω με ονόματα, αλλά δύο άνθρωποι έλεγαν ότι έκαναν λάθος! Ο ένας προσπαθούσε να καλύψει τον άλλο. Όλα αυτά τα θεωρώ εκ του πονηρού. Τι να πω για τον Πηλοΐδη; Έχουμε μία νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια μαζί του. Και το περσινό παιχνίδι με τον Αρη που το κερδίσαμε, κερδίσαμε λόγω τύχης. Θα το χάναμε, είχε βάλει ένα μεγάλο καλάθι ο Κόνιαρης. Μπορεί ο συγκεκριμένος να... δαγκώθηκε σε εκείνο το παιχνίδι: Πως μπορούμε να του έχουμε εμπιστοσύνη. Από το 2008-2009 υπάρχει πρόβλημα, γιατί είχε τιμωρηθεί. Πιστεύω ότι θα μπει και θα παίξει 50-50. Ελπίζω να μη μπούμε σε άλλες καταστάσεις».

Για αυτά που έγιναν στην Αμαλιάδα από τον διαιτητή Πουρσανίδη:

«Ο Πουρσανίδης έχει μέλλον. Τον θεωρώ καλο διαιτητή, τον έχω δει σε πολλά παιχνίδια. Φτάνει όμως να μην κάθεται και ακούει άλλους από έξω, για το δικό τους προσωπικό συμφέρον. Αν προχωρήσει με τις ικανότητες που έχει, να ξέρει ότι θα πετύχει. Στην Αμαλιάδα τι έγινε; Εγιναν πολλά. Είναι χωριάτικα πράγματα να σβήσουν τα φώτα. Σε κάποια φάση ο αντίπαλος προπονητής, πετούσε το σακάκι μπροστά του. Αυτά δε μπορείς να τα αφήνεις αν θέλεις να σφυρίξεις στην Ευρώπη. Του λέω να προστατεύσει τον εαυτό του, γιατί τον θεωρώ καλό διαιτητή».

Για την παρουσία του κόσμου που περιμένει στο αυριανό ντέρμπι:

«Αυτή η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, έγινε μέσα από πολλές θυσίες. Χάθηκαν περιουσίες, πήγαν στη φυλακή οπαδοί μας. Το αγαπάει το τμήμα ο κόσμος. Ιδιοκτήτης είναι ο Ιβάν Σαββίδης, τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη θα τον αφήσει αύριο μόνο του ο κόσμος; Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι στη διοίκηση. Εχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, Πρέπει να μπαίνει μέσα ο αντίπαλος, ο διαιτητής και να βλέπει 3000 κόσμο το λιγότερο. Δε γίνεται να παίζουμε με 500-1000 άτομα. Ο ΠΑΟΚ είναι όλου του κόσμου και θα συνεχίσει και την επόμενη 100ετία. Παρακαλώ αυτό τον κόσμο, είναι ενα συγκεκριμενο παιχνίδι που πρέπει να το πάρουμε, για να καλύψουμε κάποιες ήττες. Όσο μπορεί να ειναι εκεί».

Για αυτό με το οποίο θα είναι ικανοποιημένος στο τέλος της σεζόν:

«Είμαι ικανοποιημένος με την οικονομική μας δυνατότητα πια. Από το ότι δε χρωστάμε, δεν έχουμε πρόβλημα, είμαστε ανά πάσα στιγμή αυτοδύναμοι και απο πίσω έχουμε τον πιο δυνατό οικονομικό παράγοντα. Με την ΑΕΚ θα διεκδικήσουμε την 3η-4η θέση. Εκεί θα ειμαι ικανοποιημένος. Δεν την αφήνουμε την ομάδα, όπου θέλει προσθήκη να είστε σίγουροι ότι θα την κάνουμε. Με όποιες δυνατότητες έχουμε. Έχουμε εγάλη βοήθεια και από τον κ. Σαββίδη. Όλοι όσοι είναι στον ΠΑΟΚ, ονειρεύονται μια ομάδα που θα διεκδικήσει τίτλους ξανά».

Καραμπέρης: «Πώς μπορούμε να τους έχουμε εμπιστοσύνη;»