MENU

Αναλυτικά τα όσα είπε η Ειρήνη Πέλκα:

Για τον χαρακτήρα του Δημήτρη και τις θυσίες της οικογένειας: «Κάθε γονιός είναι γεννημένος γι’ αυτό. Πρέπει να δίνουμε τα πάντα και να είμαστε δίπλα στο παιδί μας σε κάθε στιγμή, είτε καλή είτε δύσκολη. Προσωπικά, δεν το βλέπω σαν θυσία. Ήμασταν σε κάθε στιγμή δίπλα του. Είτε καλή, είτε δύσκολη. Και υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές. Έπρεπε να τον στηρίξουμε σε κάθε του βήμα και αυτό κάναμε. Ο Δημήτρης μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον και σε μια οικογένεια επαρχιωτών που ξέρει τι σημαίνει να δίνει τα πάντα. Και πιστεύω ότι μια ζωή θα δίνει τα πάντα. Είναι μεγαλωμένος στα σπλάχνα του ΠΑΟΚ και αγαπάει τρελά τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Την ομάδα, του συμπαίκτες του. Έτσι είναι γαλουχημένο το παιδί, μακάρι να προχωρήσει έτσι τη ζωή του με αυτά τα πιστεύω».

Για την πιο δύσκολη στιγμή: «Περάσαμε πολλές πιέσεις από όταν σε μικρή ηλικία ακόμη. Δεν τον πίστευαν ιδιαίτερα λόγω σωματοδομής. Στα 14 του όταν τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ έμοιαζε για 9. Όμως απέδειξε την αξία του με το πείσμα του και τη δουλειά. Έχει μεγάλο πείσμα και θέληση ο Δημήτρης. Από τα 3,5 που βρίσκεται στα γήπεδα, πάντα ήξερε τι ήθελε. Φάγαμε αρκετές ήττες και πίκρες, όμως, δεν μας πτόησε τίποτα. Ούτε τον Δημήτρη. Έμειναν όλα αυτά πίσω τώρα, και γευόμαστε αυτές τις στιγμές».

Για την πιο ευχάριστη στιγμή: «Ήταν πολλές, πάρα πολλές. Ειδικά, όμως, η χθεσινή επειδή αφιέρωσε τα γκολ στον μπαμπά του που είχε γενέθλια ήταν κάτι διαφορετικό. Από χθες δεν σταμάτησα να κλαίω. Είναι δυνατά συναισθήματα αυτά και εύχομαι ο κάθε γονιός να τα ζήσει για το παιδί του».

ΠΗΓΗ: Metropolis 95,5 FM

Μητέρα Πέλκα: «Απέδειξε την αξία του με το πείσμα του και τη δουλειά»