MENU

Εκτός από τους δύο βαθμούς που χάθηκαν στο τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε και αρκετά προβλήματα τραυματισμών τα οποία κάνουν δύσκολο το έργο του Έλληνα τεχνικού για το ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Αρχικά ο Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κουρμπέλη, ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα θα απουσιάσει και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός υπέστη τράβηγμα και θα χάσει 4-5 προπονήσεις, οπότε λόγω και της 4ης κίτρινης που αντίκρισε κόντρα στην ΑΕΚ να δηλωθεί ως τιμωρημένος για το ματς στο Περιστέρι.

Από εκεί και πέρα πρόβλημα υπάρχει και με τον Γκιγέρμο Μολίνς. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έβγαλε με ενοχλήσεις στον γοφό το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι και τη Δευτέρα το βράδυ υποβλήθηκε σε μαγνητική. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, ο Μολίνς να μην είναι έτοιμος το Σάββατο καθώς θα χάσει προπονήσεις και ο Ουζουνίδης θα έχει ακόμη έναν «πονοκέφαλο».

Πάντως, ο Αντρές Τσάβες έκανε νέα μαγνητική έτσι ώστε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να είναι σίγουροι πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όμως η έλλειψη παιχνιδιών τον έχει αφήσει πίσω σε φυσική κατάσταση.

Ο Αργεντινός σέντερ φορ θα βρίσκεται στην αποστολή για το Περιστέρι, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης δύσκολα θα ρίξει από την αρχή του ματς τον Τσάβες.

Πρόβλημα και με Μολίνς, επιστροφή Τσάβες