MENU

Την επόμενη της ήττας από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έγιναν πολλά στα εσωτερικά του Δικεφάλου που αφορούσαν τα αποδυτήρια της ομάδας και τη νοοτροπία των παικτών.

Πολλά κυρίως μικρά περιστατικά με πρωταγωνιστές τους παίκτες και κυρίως η εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο, ενόχλησε ιδιαίτερα τους υπεύθυνος των ασπρόμαυρων που επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες τους για την κακή νοοτροπία των παικτών και την «χαλαρότητα» που έδειχνα.

Ετσι τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην ομάδα και δούλεψαν πάνω στη νοοτροπία των παικτών εκμεταλλευόμενοι και τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μέσα σε αυτή την προσπάθεια συγκαταλέγεται και η επίσκεψη στην προπόνηση των οπαδών του Δικεφάλου μεσοβδόμαδα όπου ήταν ιδιαίτερη σκληροί με τους παίκτες. Όλοι πλέον ελπίζουν να δείξει η ομάδα το απαραίτητο πάθος αλλά και την απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο που είναι ένας και μοναδικός, η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το σημερινό ματς μπορεί να αποτελέσει την αντεπίθεση του ΠΑΟΚ και μία ώθηση για άνοδο της ψυχολογίας εν όψει των δύο σερί εκτός έδρας αγώνων με Πανιώνιο και Ξάνθη.

Ώρα για απαντήσεις από τους παίκτες του ΠΑΟΚ