MENU

Ανέστης: Στη φάση του γκολ έκανε (και) αυτός λάθος εκτίμηση της φάσης. Από εκεί και πέρα, όμως, καθάρισε δυο τρεις φάσεις, έχοντας γρήγορη αντίδραση.

Γκάλο: Από δικό του αχρείαστο φάουλ ήρθε το γκολ του Παναθηναϊκού, από δική του πάσα και η καλύτερη φάση της ΑΕΚ (στο 26'). Σε γενικές γραμμές έκανε ένα παιχνίδι με ισορροπία αμυντικά και επιθετικά.

Βράνιες: Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Με το γνωστό του πάθος κέρδισε σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες, ενώ είχε καίριες επεμβάσεις, που τελείωσαν κινδύνους για την ομάδα του.

Λαμπρόπουλος: Έχασε τον Μολέδο στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού, είχε λάθος τοποθέτηση σε μια δυο φάσεις, όμως είχε και αρκετές κερδισμένες μονομαχίες.

Μπακάκης: Σε ρόλο αριστερού μπακ επί της ουσίας, αν και έκανε κάποια λάθη στις μεταβιβάσεις, προσπάθησε, έκανε κούρσες, ενώ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Βιγιαφάνιες.

Λόπες: Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έπαιξε ως χαφ. Το πάλεψε, προσπάθησε να βοηθήσει στη δημιουργία φάσεων, ενώ ήταν πειθαρχιμένος αμυντικά.

Γαλανόπουλος: Είχε ίσως την καλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ στο ματς, στο 26', αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Έτρεξε πολύ, κουβάλησε μπάλα, προσπάθησε να παίξει κάθετα.

Σιμόες: Ήταν η... σταθερά της ΑΕΚ στο γήπεδο, αυτός που η μπάλα περνούσε συνεχώς από τα πόδια του και τα πήγε πολύ καλά τόσο ανασταλτικά, όσο και στην προώθηση της μπάλας.

Μπακασέτας: Το πάλεψε στις προσωπικές μονομαχίες, όμως δεν πήρε μεγάλα ρίσκα για να φτιάξει παιχνίδι και ως εκ τούτου δεν κατάφερε να προσφέρει ιδιαίτερα.

Κλωναρίδης: Με εξαίρεση μια δυο ημιτελείς προσπάθειες, δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Μανόλο Χιμένεθ, ξεκινώντας τον στην αρχική ενδεκάδα.

Λιβάγια: Σε ακόμη ένα ντέρμπι ήταν... ο άνθρωπος του αγώνα. Δεν κατάφερε να διώξει στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού, είχε ένα σουτ στο 34', έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 63' και τελικά χάρισε στην ΑΕΚ το βαθμό στο 95!

Οι αλλαγές

Χριστοδουλόπουλος: Η είσοδός του στο παιχνίδι βοήθησε την ΑΕΚ να γίνει πιο απειλητική. Πήρε ρίσκα, προσπάθησε να φτιάξει παιχνίδι, είχε δύο σουτ.

Αϊντάρεβιτς: Μπήκε στο παιχνίδι για να απλώσει το παιχνίδι της ΑΕΚ με μεγάλες μεταβιβάσεις και αν και δεν έκανε πολλά, από δική του εξαιρετική αλλαγή παιχνιδιού προήλθε το γκολ της ισοφάρισης.

Γιακουμάκης: Έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι του, βοήθησε στο πρέσινγκ, όμως δεν τροφοδοτήθηκε στον... χώρο ευθύνης του για να απειλήσει άμεσα.

Η κριτική της ΑΕΚ: Κορυφαίος ο Σιμόες, ήρωας ο Λιβάγια