MENU

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός κινδύνευε με τιμωρία της έδρας του σε περίπτωση που άναβε έστω και ένας πυρσός στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, η τιμωρία αυτή θα είχε ακόμα πιο επώδυνο χαρακτήρα για το τριφύλλι αν συνυπολογίσει κανείς πως το επόμενο παιχνίδι είναι και πάλι ντέρμπι αυτή τη φορά με την ΑΕΚ.

Ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου ώθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους παίκτες του τριφυλλιού στη νίκη προστατεύοντας παράλληλα την έδρα της αγαπημένης τους ομάδας. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός πως δεν άναψε ούτε ένας πυρσός την στιγμή που σε κάθε ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ανάβουν και όχι μόνο ένας. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως δεν έπεσε κανένα αντικείμενο και γενικότερα δεν υπήρξε απολύτως τίποτα το μεμπτό. Η συμπεριφορά του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική και δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα.

Το μόνο μέσο που χρησιμοποίησαν για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα ήταν η φωνή τους αφήνοντας στο τέλος σε όλους την εικόνα μίας πολύ όμορφης ατμόσφαιρας στο μεγάλο ντέρμπι.

Τα εισιτήρια και οι εισπράξεις

Σημαντική ήταν η οικονομική ανάσα που δίνει τα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συνολικά κόπηκαν 13.175 εισιτήρια και οι εισπράξεις ανέρχονται στις 296.333 ευρώ. Βεβαίως, δεν σημαίνει πως το ποσό αυτό πάει στο σύνολο του στην πράσινη ΠΑΕ καθώς στο τέλος μένουν περίπου τα μισά αν αφαιρεθούν οι κρατήσεις, όμως δεν παύει να αποτελεί μία σημαντική «ένεση» σε μία δύσκολη περίοδο.

Απίστευτο: Δεν άναψε ούτε ένας πυρσός!