MENU

Παρότι αμφότεροι διεκδικούσαν θέση βασικού στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ, τόσο ο Αλμπέρτο Μποτία όσο και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας μένουν τελικά εκτός αποστολής. Ο Ισπανός στόπερ «προφυλάσσεται» από τον Τάκη Λεμονή, όπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου των «ερυθρόλευκων», ενώ ο Πορτογάλος μπακ ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα.

Μοιραία λοιπόν, ο Λεμονής αναζητεί λύσεις τελευταίας στιγμής για το κέντρο της άμυνας, με τους διαθέσιμους στόπερ να είναι οι Νικολάου, Ένγκελς και Σισέ, ενώ φυσικά μπορεί να μετατοπιστεί και πάλι ο Ρομαό. Στην αποστολή πάντως συμπεριλαμβάνεται και ο Βούκοβιτς, με τον Σέρβο να είναι μεν ετοιμοπόλεμος, αλλά να προέρχεται από απουσία πολλών εβδομάδων. Με δεδομένο ότι ο Μποτία φάνταζε ως το απόγευμα του Σαββάτου μοναδικός σίγουρος για το κέντρο άμυνας των «ερυθρόλευκων», πλέον κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά για το δίδυμο που θα καταλήξει ο Έλληνας τεχνικός.

Πλην των Μποτία - Φιγκέιρας, εκτός έμειναν επίσης, για λόγους τακτικής, οι Ταχτσίδης, Μαρτίνς και Μίλιτς, αλλά και οι τραυματίες Σεμπά, Εμενίκε, Μπεν.

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου, με την οποία και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των πρωταθλητών για το κυριακάτικο ντέρμπι, ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή μετέχουν οι εξής 20: Ανδρούτσος, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Χωρίς Μποτία-Φιγκέιρας στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός