MENU

Σε ρυθμούς χιονοστιβάδας προκύπτουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό όπως είναι φυσιολογικό μετά το τέλος της χρηματοδότησης του συλλόγου από τον παραιτημένο ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Αλαφούζος πλήρωσε μεν την Παρασκευή το 1 εκατ. ευρώ της εφορίας ως όφειλε, το οποίο ήταν απαραίτητο για να μην υπάρξει τεράστιο πρόβλημα στο σύλλογο, πλην όμως τις τελευταίες ημέρες τα προβλήματα γιγαντώνονται.

Είτε διότι υπάρχουν σαφείς απειλές προς την ΠΑΕ για προσφυγές (Λέτο, Μέστο), είτε προκύπτουν νέες (Μπούρμπος) που δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας. Και όπως είναι προφανές έπεται συνέχεια.

Το μεγαλύτερο αγκάθι που υφίσταται, ωστόσο, στην παρούσα φάση, είναι οι περιπτώσεις των Ράσμους Τελάντερ, Μίκαελ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ.
Κι αυτό διότι υπάρχουν ήδη τελεσίδικες, επιδικασμένες αποφάσεις για τις οφειλές του από τα αρμόδια όργανα και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει πάση θυσία στα μέσα του Οκτώβρη να βρει τον τρόπο να πληρώσει τις δόσεις των διακανονισμών.

Μία μικρή χρονική παράταση είναι πιθανό να δοθεί, πλην όμως αυτές οι τρεις περιπτώσεις είναι οι πιο επίφοβες για να κάνουν μεγάλη ζημιά που μπορεί να φτάσει μέχρι και την αφαίρεση βαθμών.

Οι υπόλοιπες περιπτώσεις, παλιές και νεότερες, είναι μεν άκρως απειλητικές και προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες, με την ειδοποιό διαφορά ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο για ανάλογους ελιγμούς πριν έρθει η οριστική ώρα των πληρωμών.
Βασικότερα αγκάθια Τελάντερ, Εσιέν και Τοτσέ στον Παναθηναϊκό