MENU

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση αλλά και στο γεγονός ότι είναι πολύ ικανοποιημένος στη χώρα μας και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο www.skanesport.se:

«Για μένα είναι πλεονέκτημα το ότι παίζω και ως 9άρι και ως 10άρι αλλά και στο δεξί άκρο. Νιώθω πως το κλαμπ με πιστεύει. Ξεκινήσαμε με -2 βαθμούς με αποτέλεσμα να έχουμε μηδέν βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές. Ωστόσο, δεν υπάρχει ανησυχία γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Έχουμε έξι με επτά καινούριους παίκτες στην 11άδα και χρειάζεται χρόνο».

«Τα πηγαίνω χάλια αλλά μιλάω μερικά ελληνικά! Όλοι μιλούν αγγλικά στην ομάδα, κάποιοι και ισπανικά. Υπάρχουν και αρκετοί Σουηδοί στην ομάδα. Τα παιδιά μου από την άλλη μιλούν ελληνικά με τους φίλους τους, μαθαίνουν πολύ γρήγορα!».

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: «Η χώρα περνάει δύσκολα. Βλέπεις πολύ κόσμο που αναπολεί την προηγούμενη κατάσταση και πιστεύει πως θα επιστρέψουν οι παλιοί καλοί καιροί. Είμαι τυχερός που έχω ένα μισθό ο οποίος μου επιτρέπει να ζω καλά με την οικογένειά μου».

Για τις ομάδες στην Ελλάδα και τους οπαδούς: «Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι μεγάλες ομάδες. Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος αλλά προσπαθούμε να το αλλάξουμε αυτό. Η υπομονή από τον κόσμο είναι μηδενική! Μπορεί να σκοράρεις για πέντε ματς στη σειρά, στο έκτο να μην σκοράρει και ξαφνικά δεν αξίζεις τίποτα!».

Για το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό: «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, είναι φανταστικά. Κάτι που έχω μάθει βέβαια είναι να μη μιλάω ανοιχτά για τις διαπραγματεύσεις και τα συμβόλαια».

Μολίνς: «Στην Ελλάδα η υπομονή του κόσμου είναι μηδενική»