MENU

Μπορεί να μην κατάφερε τελικά να αγοράσει μέρος των δικαιωμάτων του 25χρονου ποδοσφαιριστή ή να τοποθετήσει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του για το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο ακόμα κι έτσι η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει πράξη τον μεγάλο «πόθο» των φιλάθλων της και να ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος αναμένεται μέχρι το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα!

Η Ένωση δέχθηκε τελικά να «κλείσει» η μεταγραφή με τους όρους που επιθυμούσε η Λας Πάλμας, δηλαδή μονοετή δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο χωρίς οψιόν απόκτησής του (εκταμιεύοντας ένα σημαντικό ποσό, το οποίο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό), ενώ πολύ σπουδαίο ρόλο στην τελική συμφωνία έπαιξε και η έντονη επιθυμία του «Τσίνο» να επιστρέψει.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα σήμερα μέσω του SDNA, ο πρόεδρος της ομάδας των Κανάριων Νήσων, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ήταν ξεκάθαρα αρνητικός σε οποιαδήποτε άλλη μορφή συμφωνίας με την ΑΕΚ πλην του μονοετούς δανεισμού του Αργεντινού επιθετικού, με αποτέλεσμα να διακοπούν για ένα διάστημα οι επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ακολούθησε ωστόσο απευθείας επικοινωνία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον ίδιο τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος, συγκινημένος από τις εκδηλώσεις λατρείας των οπαδών της Ένωσης το τελευταίο διάστημα, εξέφρασε για μια ακόμη φορά τη μεγάλη διάθεσή του να επιστρέψει και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» έριξαν... νερό στο κρασί τους και δέχθηκαν να τον αποκτήσουν ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όταν και θα γίνει εκ νέου συζήτηση για την παραμονή του στην Ελλάδα με τα δεδομένα που θα υπάρχουν τότε, αλλά χωρίς οψιόν αγοράς.

Οριστικό: «Έκλεισε» και έρχεται ο Αραούχο!