MENU

Η απόκτηση ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας από τα Κανάρια νησιά είναι λογικό να συνδέεται με την παραμονή ή όχι του Αργεντινού επιθετικού.

Όσο η Λας Πάλμας δεν παίρνει επιθετικούς, είναι λογικό να υπολογίζει στον Αραούχο εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του «Canarias 7», ο «Τσίνο» υπολογίζεται από τον ισπανικό σύλλογο, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να μην ζητήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν τη συνέχιση του δανεισμού του Χεσέ.

Ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκε στη Λας Πάλμας ως δανεικός στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν και κρίνεται... ακριβός σε σχέση με την προσφορά του.

Το ρεπορτάζ, λοιπόν, αναφέρει πως οι Ισπανοί δεν πρόκειται να ζητήσουν επέκταση του δανεισμού του Χεσέ και γι' αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να κρατησουν τον Αραούχο.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά τόσο ο νέος προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, θέλουν να δώσουν στον Αργεντινό φορ τη δυνατότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής, μετά και τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματιοποίησε τους προηγούμενους μήνες στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Tονίζεται, επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ ότι οι άνθρωποι της Λας Πάλμας ελπίζουν πως ο Αραούχο... έβαλε μυαλό και δεν θα υποπέσει σε άλλα πειθαρχικά παραπτώματα μένοντας προσηλωμένος στην προσπάθειά του να βοηθησει την ομάδα.

Νέο σενάριο παραμονής του Αραούχο στη Λας Πάλμας!