MENU

Την ίδια ώρα το θέμα του Κώστα Μήτρογλου δείχνει εξαιρετικά μπλεγμένο και δύσκολο για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ο δανεισμός του Έλληνα επιθετικού λήγει το καλοκαίρι με την Φούλαμ να μην τον υπολογίζει και να ψάχνει ομάδα για να τον παραχωρήσει επιδιώκοντας να μειώσει όσο μπορεί την “χασούρα” της από τα 15 εκατ. ευρώ που τις κόστισε η αγορά του “πιστολέρο” από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2014. 

Ο Ολυμπιακός για να μπορέσει στα τέλη Αυγούστου να εντάξει στο δυναμικό του τον Μήτρογλου δαπάνησε ένα ποσό που πλησιάζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ ελπίζοντας πως ο “πιστολέρο” θα μπορέσει να δώσει στην ομάδα πολλά. Αν και για ένα διάστημα κατά την διάρκεια της σεζόν ο Μήτρογλου θύμισε για τα καλά τον παλιό καλό του εαυτό, είναι αλήθεια πως συνολικά η παρουσία του δεν ανταποκρίθηκε στα υψηλά στάνταρ που περίμεναν όλοι. 

Με τα δεδομένα λοιπόν που υπήρξαν στον φετινό του δανεισμό δεν πρόκειται να προχωρήσει εκ νέου παραμονή του. Η Φούλαμ άλλωστε θέλει να τον πουλήσει για αυτό και ο Μήτρογλου προτείνεται σε αρκετές ομάδες του εξωτερικού, όπως την Τορίνο σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα. Προφανώς και πρόκειται για υπόθεση που δεν πρόκειται να κλείσει γρήγορα όμως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή είναι δύσκολη η παραμονή του Μήτρογλου και την νέα σεζόν.

Δύσκολη η παραμονή Μήτρογλου