MENU

Αναλυτικά, η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη:

Γλύκος: Ήταν αυτός που κράτησε τον ΠΑΟΚ με μηδέν παθητικό έχοντας τρεις σημαντικές παρεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Ειδικά το τετ α τετ του Μπεν, είναι μεγάλη απόκρουση.

Μάτος: Σχετικά σταθερός αμυντικά, χωρίς υπερβολές, με το μυαλό του στο να διαχειριστεί έξυπνα τις δυνάμεις του, δεν εντυπωσίασε επιθετικά. Μπορεί περισσότερα, όμως είναι μία σεζόν που έχει επιβαρυνθεί υπερβολικά.

Πούγγουρας: Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, όμως μετά το 30΄έκανε κάποια λάθη απειρίας που ανάγκασαν τον Ίβιτς να ρίξει στη μάχη τον Μαλεζά έτσι ώστε να συμμαζέψει την κατάσταση.

Κρέσπο: Σε μέτρια μέρα, έχει κακή τοποθέτηση στη φάση του τετ α τετ του Μπεν και τον χάνει, ενώ χάνει με τον ίδιο τρόπο και τον Μαχμούτοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, οι δύο φάσεις δεν στοίχισαν.

Λέοβατς: Παρότι επιβαρυμένος ήταν σοβαρός και έκανε ένα καλό παιχνίδι, χωρίς υπερβολές και τακτικά σωστο. Είχε αρκετά ανεβάσματα, καλές επιστροφές, δεν πούλησε μπάλες.

Κάνιας: Ως αμυντικός μέσος με στόχο να κρατήσει τη θέση του τα πήγε καλά, έδωσε βοήθειες, έτρεξε αρκετά τηρουμένων των αναλογιών και στο τέλος είχε δυνάμεις να βγει μπροστά, βγάζοντας μία όμορφη ασίστ στον Μπίσεσβαρ που δεν έγινε γκολ.

Τσίμιροτ: Βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αρκετά κινητικός και αποτελεσματικός ανασταλτικά, με καθαρό μυαλό και μία μεγάλη ευκαιρία να κάνει το πρώτο του γκολ στη σεζόν.

Μπίσεσβαρ: Ακούμπησαν πολλές μπάλες πάνω του, πέρασε κάποιες πολύ ωραίες μπαλιές. Ήταν το κλασικό σημείο αναφοράς γύρω από την περιοχή του Μπαντή, ενώ απέφυγε τα αβίαστα λάθη που θα μπορούσαν να εκθέσουν την ομάδα του.

Τζάλμα Κάμπος: Κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, με πολύ καλό κράτημα μπάλας, συμμετοχή στη δημιουργία του γκολ, ενέργειες που δημιούργησαν ανισσοροπία στην άμυνα του Πανιωνίου. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοσή του, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Πέδρο Ενρίκε: Παρότι είχε διάθεση, δεν ήταν αποτελεσματικός χύνοντας την καρδάρα με το γάλα στις κρίσιμες στιγμές. Ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις, όμως έδειξε πως δεν είχε καθαρό μυαλό όταν έπρεπε.

Πρίγιοβιτς: Δεν ήταν σε πολλές φάσεις μέσα, αλλά ήταν σε αυτή που έπρεπε, αφού το δικό του γύρισμα βρήκε στον Ρισβάνη έτσι ώστε να μπει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Κινήθηκε αρκετά, είχε κερδισμένες και χαμένες μάχες, ήταν ομαδικός. Το παράξενο είναι πως δεν κατέγραψε άλλη καθαρή ευκαιρία μετά το γκολ.

Μαλεζάς: Εξαιρετικό παιχνίδι ερχόμενος από τον πάγκο, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Τον έβαλε ο Ίβιτς για να ηρεμήσει το κέντρο άμυνας, όπως και έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ πέρασε και πολύ ωραίες κάθετες μπαλιές για ορθολογική ανάπτυξη της ομάδας του.

Πέλκας: Έδωσε ενέργεια στην ομάδα του μπαίνοντας από τον πάγκο, θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι όμως το πολύ έξυπνο πλασέ του το έβγαλε εκπληκτικά ο Μπαντής. Ήταν σοβαρός και ομαδικός, δεν τράβηξε ενέργειες από τα μαλλιά.

Κίτσιου: Μπήκε στο τέλος αντί του Ενρίκε και έκανε την κλασική βρώμικη δουλειά των τελευταίων λεπτών. Κράτησε μπάλα, ανέβασε την ομάδα του, έδιωξε πίεση από τα μετόπισθεν.

Η κριτική του ΠΑΟΚ: Θετικοί Τζάλμα, Γλύκος, Μαλεζάς, την ουσία ο Πρίγιοβιτς