MENU

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Στις δύσκολες συνθήκες, αυτό που έχει σημασία είναι το σήμα του Παναθηναϊκού. Αυτοί που το αγαπούν, αυτοί που ξυπνούν και κοιμούνται με αυτή τη λέξη που λέγεται Παναθηναϊκός, νομίζω ότι οφείλουν σε αυτό το παιχνίδι να έρθουν, να σταθούν κοντά στους παίκτες και να βοηθήσουν την ομάδα».

«Σε αυτό το παιχνίδι θέλω πολύ περισσότερο να έρθει ο κόσμος. Γιατί στις δύσκολες καταστάσεις και στις δύσκολες συνθήκες, αυτό που έχει σημασία είναι το σήμα του Παναθηναϊκού. Αυτοί που το αγαπούν, αυτοί που ξυπνούν και κοιμούνται με αυτή τη λέξη που λέγεται Παναθηναϊκός, νομίζω ότι οφείλουν σε αυτό το παιχνίδι να έρθουν, να σταθούν κοντά στους παίκτες και να βοηθήσουν την ομάδα».

«Παίζουμε στο γήπεδο μας και ανεξάρτητα από τις απουσίες που θα υπάρχουν, εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε και να δώσουμε περισσότερα πράγματα απ' ότι δώσαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ’ ό,τι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Επειδή πιστεύω ότι και τα παιδιά θέλουν πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι, είναι σίγουρο ότι θα είμαστε διαφορετικοί και καλύτεροι».

Ουζουνίδης: «Οφείλουν να έρθουν στο γήπεδο αυτοί που αγαπούν τον Παναθηναϊκό»!