MENU

Το σχέδιο για την μετατροπή της Νότιγχαμ από ομάδα της σειράς σε Μπαρτσελόνα (εσωτερικού) έχει ήδη εκπονηθεί. 6 απλές κινήσεις του προέδρου θα φέρουν την εκτόξευση και την επιτυχία. Ποιες είναι αυτές; Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.

Ευτυχώς φίλοι μου οι φήμες που ακούγονταν τον τελευταίο καιρό για το σχέδιο του προέδρου να κάνει τη Νότιγχαμ θυγατρική του Ολυμπιακού, μετονομάζοντας την σε Πειραιότιγχαμ για να ‘χει μια ομάδα να πηγαίνουν δανεικοί οι «Κολοβοί» του διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Με την παρουσία του στη Football League ο πρόεδρος επιθυμεί να αποκτήσει το Know How της κατηγορίας (αν κούφια η ώρα που το ακούει, το χρειαστεί) αλλά και να δημιουργήσει μια ομάδα η οποία θα διδάσκει ήθος και θα παίρνει τα πρωταθλήματα μέχρι να ξαναλειτουργήσουν οι κάμερες στην Ιερά Μονή «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι η πρώτη του συνέντευξη στο BBC ξεσήκωσε θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της Νότιγχαμ και του ΣΥΡΙΖΑ (μετά τα τρία πρώτα λεπτά που τον άκουσαν εκτίμησαν τα αγγλικά του Τσίπρα).

Για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και να ξεκινήσει άμεσα η δημιουργία της ομαδάρας που θα σαρώσει τα πάντα στην Αγγλία ο πρόεδρος έκανε τις πρώτες 6κινήσεις που θα αλλάξουν επίπεδο στη Νότιγχαμ.

1. Ο Σάββας βγαίνει στο BBC και στο πρώτο τρίωρο διάγγελμά του (έκοψε στο μοντάζ ένα δίωρο για να μην κουράσει με το καλημέρα) ενημερώνει τους Άγγλους διαιτητές ότι τους έχει όλους φακελωμένους και αν τολμήσουν να αδικήσουν τη Νότιγχαμ θα φροντίσει να γίνουν πρώτο θέμα στο καταξιωμένο blogsfyrigmata.blogspot.gr, του οποίου οι 4 αναγνώστες έχουν τέτοια δυναμική που μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση και τον Κάρολο μαζί. Κλείνοντας ο Σάββας συμβουλεύει τους Άγγλους να θυμούνται τη φράση «make team to beat the referres». Τώρα μπορεί να μην καταλαβαίνουν τι σημαίνει, θα καταλάβουν όμως σε 2-3 μήνες, που θα τους εξηγεί γιατί η Νότιγχαμ θα έπαιρνε αήττητη τον τίτλο αν δεν ήταν ο Kalogeropoulos.

2. Ο Τάκης Τσουκαλάς προσλαμβάνεται στο NottinghamTv και αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Goodbye». Την πρώτη μέρα, για το καλωσόρισμα ο Τάκης παίρνει ένα σουρωτήρι και αφού ρίχνει ένα βυτίο νερό μέσα ενημερώνει τους αντιπάλους ότι φέτος: «Sourotirion Lannister I’ll make to you. In and out», δηλαδή εντός και εκτός έδρας. Η εκπομπή φτάνει στην κορύφωση της όταν ο Τάκης μετά την ατάκα τηλεθεατή ότι είναι οπαδός της Νότιγχαμ στο ποδόσφαιρο και της Λόντον Τάουερ στο μπάσκετ τον κλείνει λέγοντας του «AnteGoodbye. With abnormal I don’t speak».

3. Μετά από σκληρή μάχη ο Κομπότης καταφέρνει να απαλλαγεί από την κατηγορία της απαγόρευσης ενασχόλησης με τη Football League και να υποβιβαστεί για πρώτη φορά στα χρονικά του για να κάνει τη νέα ανατροπή. Παίρνει δυσμενή μετάθεση από την ελληνική Football League στην αγγλική και αφού αγοράζει το ΑΦΜ της ΚΠΡ (τα αρχικά της πλέον σημαίνουν Κομπότης Παραμονές Ρεκόρ τέτοιο πήδημα ούτε ο Σοτομαγιόρ) δίνει εντολή ο νέος της ύμνος να γίνει το σήμα της «Ανατροπής» του Γιάννη Πρετεντέρη, σε ακουστική version από το κλαρίνο του Γιώργου Μάγκα. Αμέσως μετά στέλνει μήνυμα στην Πρέστον «Αν δεν σας ρίξω, να με γα... Είστε ανύπαρκτοι. Θα σας γα... Φέρατε 2.000 κόσμο στη Λιβαδειά και με έβριζαν συνέχεια» και παίρνει 3 δανεικούς απ’ τη Νότιγχαμ για να δεχτεί να επιστρέψει τον Πουλίδο που της τον είχε κλέψει μέσα απ’ τα χέρια.

4. Ο Κώστας- Τσέλσι αναλαμβάνει το facebook της Νότιγχαμ και αφού κάνει το πρώτο άνοιγμα σε συναδέλφους και αντιπάλους: «Καρι@λια της Χάντερσφιλντ, γιουσουφάκια της Πρέστον, κι εσείς στημένα δημοσιογραφάκια του BBC θα προσκυνήσετε στο Σίτι Γκράουντ που είναι βαθύ #bustardswerulethisland» στέλνει non-Karapapaper στο οποίο τονίζει ότι το Νότιγχαμ αρχίζει να αλλάζει όψη κι όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι απλά asshole. Χάρη σε πρωτοβουλίες προσωπικά του προέδρου ανακαινίστηκαν ήδη δύο κεντρικές πλατείες και μια παιδική χαρά δίπλα στο δάσος του Νότιγχαμ ενώ την ίδια στιγμή, πάρκα που στήθηκαν στο κέντρο της πόλης στάθηκαν αφορμή να ακουστούν και πάλι παιδικά χαμόγελα και φωνές από χαρούμενους ξυλοπόδαρουςκαι ιπτάμενες νεράιδες. Αμέσως μετά οργανώνει την επιτροπή υποδοχής στα αποδυτήρια του γηπέδου την οποία θα αποτελούν 10 άσβερκοι μασέρ που ο πιο αδύναμος από αυτούς έχει φάει τρεις συμπαίκτες, μια καλύβα και δυο ματσέτες στο τουρκικό Survivor, με αποστολή αν κάποιος αντίπαλος νιώσει πιεσμένος να του τραγουδήσει το «κουπεπέ, κουπεπέ» ή το «Η ζωή εδώ τελειώνει σβήνει το καντήλι σου» για να χαλαρώσει και να παίξει καλύτερα (σε δυο χρόνια που θα αναρρώσει).

5. Έγκυροι αρθρογράφοι καταφθάνουν στην Αγγλία και αναλαμβάνουν την παρουσίαση στο Sky Sports για να κάνουν γνωστά σε όλα τα πέρατα της Βρετανιας τα έργα του μοναδικού προέδρου επενδυτή που θα κάνει τον Αμπράμοβιτς να μοιάζει με μπατίρη. Στη συνέχεια με άρθρα-φωτιά με τίτλο «Against all ods» τονίζουν ότι αν η Νότιγχαμ καταφέρει να πάρει αυτό το πρωτάθλημα κόντρα σε όλο το Παλάτι και την Ελισάβετ που στηρίζει φανατικά Ίπσουιτς θα είναι το σπουδαιότερο από καταβολής ποδοσφαίρου (της Λέστερ βασίστηκε στη διαιτησία), αφού η μοναδική ομάδα στον κόσμο που έχει πετύχει κάτι ανάλογο, φοράει ερυθρόλευκα, είναι αδικημένη, την κυνηγάει όλος ο ΣΥΡΙΖΑ, το σύστημα, οι επίορκοι εισαγγελείς με αυτά τα περίεργα καπέλα και οι φαρισαίοι και οι κάμερες στο γήπεδό της λειτουργούν με την ίδια συχνότητα που κάνει χατ τρικ ο Καρντόσο.

6. Στην Αγγλία φτάνει ο Γιώργος Γκιρτζίκης ο οποίος γίνεται δεκτός με τιμές αρχηγού παρακράτους. Μετά την περιφορά του λείψανου του για να το ασπαστούν οι Βρετανοί παράγοντες και την ανακήρυξή του σε επίτιμη γκρανκάσα Νότιγχαμ, ο Γκιρτζίκαρος αναλαμβάνει την προεδρία της ΑΠΟ (Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και για να το γιορτάσει τιμωρεί με 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 8 βαθμών όσες ομάδες δεν έχουν όνομα που αρχίζει από «Νοτ» και τελειώνει σε «ιγχαμ». Οι 23 ομάδες κάνουν ένσταση και δικαιώνονται από την Επιτροπή Εφέσεων της ΑΠΟ η οποία ακυρώνει την πρωτόδικη ποινή(επειδή ήταν εξαιρετικά επιεικής) και τιμωρεί όσες ομάδες δεν έχουν όνομα που αρχίζει από «Νοτ» και τελειώνει σε «ιγχαμ» με 17 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση 48 βαθμών και υποχρεωτική παρουσία των παικτών όλων των ομάδων στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα 4 Κυριακές τον μήνα, 12 μήνες το χρόνο την ώρα των παιχνιδιών. Η Νότιγχαμκατακτά το πρωτάθλημα στα χαρτιά και την απονομή κάνει η Ζοζεφίν (δόλωμα για να πλησιάσει η ΝότιγχαμΡινάλντι) και ο Γκιρτζίκης ο οποίος αναδεικνύεται MVPκαι παίρνει την κούπα και την κάρτα υγείας σπίτι του.

Οι 6 πρώτες κινήσεις που θα κάνουν τη Νότιγχαμ Θρύλο