MENU

Άλλη μία ωραία μέρα στο γραφείο! Μετά τα όσα έγιναν και χθες στην λεωφόρο και το πώς παρουσιάζονται δεξιά και αριστερά ανάλογα με τα χρώματα της ομάδας.

Ο ΑΡΗΣ είναι μία από τις λίγες ομάδες που μόνο τιμωρείται. Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών για τα δελτία που οδήγησε σε υποβιβασμό. Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών για το ματς με τον Ηρακλή που οδήγησε σε υποβιβασμό. Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών για το περιστατικό με την Κουρομπίλια που στέρησε την έξοδο στην Ευρώπη και κατ' επέκταση οδήγησε σε οικονομικό αφανισμό. 9 αγωνιστικές (!!!) τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών από την ΕΠΟ του Γκαγκάτση στην Β εθνική. ΠΑΡΑΝΟΜΗ αλλαγή του ΚΑΠ για την άνοδο από την Γ εθνική επί Γκιρτζίκη και πολλά πολλά ακόμα.

Να πιάσω διαιτητές; Άστο καλύτερα. Φέτος αυτό που γίνεται με την Λαμία δεν έχει προηγούμενο. Το άλλο απίστευτο με το Ντουρμισάι το ξεπέρασε αυτό που έγινε με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η γνωστή πλέον σε όλους κα. Μπόζνου, που δεν δίκασε ποτέ την ένσταση της Λαμίας, δεν κάλεσε ποτέ σε απολογία τον Απόλλωνα Σμύρνης ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ! Το αντιλαμβάνεστε; Να το ξαναγράψω; Σκέφτεστε να αφορούσε τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ ή αντίπαλό τους σε κάποιο ματς. Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΟΜΑΔΑ!

Κύριε Σιμιτζόγλου το ξέρετε; Το διαβάσετε; Ήρθε έκθεση σε εσάς; Συνέβη κάτι άλλο και δεν το ξέρουμε ώστε να απαλλαχθεί δια του...αρχείου και ο Απόλλωνας όπως η Λαμία; Πώς γίνεται να γράφει όσα γράφει ο παρατηρητής και να μην καλείται σε απολογία η ομάδα; Πώς γίνεται να βάζει 6ο παίκτη που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και να μην δικάζεται καν η υπόθεση. Και προσέξτε από κει και πέρα να μην τον ξαναβάζει ποτέ μαζί με τους άλλους 5. Δικάστε το και απορρίψτε το!

Όσο, λοιπόν, θα συμβαίνουν όλα αυτά θα ακούτε γραφικότητες για το αν η μπύρα ήταν γεμάτη ή όχι. Αν χτύπησε πολύ ή λίγο ο Ίβιτς, αν έκανε θέατρο ή όχι. Όσο οι συμπολίτες θα κάνουν καταγγελία για να πάρουν το πρωτάθλημα στα χαρτιά και μόλις χάνουν θα δηλώνουν ότι δεν θέλουν στα χαρτιά και μια βδομάδα μετά παίρνουν το ματς στα χαρτιά. Όταν πέφτουν φωτοβολίδες στον Σάχα ή πέτρες στον Καραλιόπουλο ή αναπτήρας στον Λαζαρίδη και θεωρείται...μαγκιά, αλλά χθες είναι αλήτης αυτός που πέταξε την μπύρα.

Όταν μοιράζουν μπουνιές Γκαρσία και Ινσαουράλδε είναι επανάσταση, αλλά ο Μπέργκ είναι... αλήτης που τρώει ψωμί στην Ελλάδα και δεν ντρέπεται.

Όταν είναι σωστή η κόκκινη στον Βλαχοδήμο και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς ο Κομίνης (ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ), αλλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΚΡΕΣΙΤΣ και ο Σιδηρόπουλος είναι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής. Όταν ο Σταυρίδης, ο τέταρτος Καλόπουλος και ο βοηθός Σαραιδάρης δεν είδαν την καρατιά του Γεωργιάδη στον Καράμπελα και έδωσαν πλάγιο ήταν ένα...μαζικό και ταυτόχρονο ανθρώπινο λάθος.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, όπως συμβαίνει με τον Σπάθα. Προσέξτε σε ματς που...έπνιξε δυο πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ όχι ένα πλάγιο και μία κίτρινη.

Όταν παίρνεις κύπελλο με όσα έκανε ο Κύζας(γιατί ο Βιγιαφάνες δεν έκανε τον... νεκρό στην κροτίδα να πάρει το ματς στα χαρτιά) και με γκολ οφσάιντ στον τελικό και μετά τα πρωτόγνωρα επεισόδια λες ότι δεν είναι εκτεταμένα (με μόνο 70 τραυματίες, μαχαιρώματα κτλ) γιατί έγιναν ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. Όταν όμως το πούλμαν της συνοδείας ΚΑΙ ΟΧΙ των παικτών στο Βικελίδης στο περιβόητο παιχνίδι-του δεν πέρασα το κέντρο με τον Σπάθα- έφαγε 10 μπουκάλια εκτός γηπέδου ζητούσες και πάλι να πάρεις το ματς στα χαρτιά!

Και όλα τα παραπάνω είναι τα δικά σας γεγονότα. Ποια είναι του ΑΡΗ; Φωτοβολίδα πέφτει σε ΑΡΗΣ-ΑΕΚ από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Κανονισμός διακοπή. Πρόεδροι Ντέμης και Σκόρδας. Το σκορ σε εκείνο το σημείο 0-0. Ο Ντέμης ζητάει από τον Σκόρδα να συνεχιστεί το ματς. Ο Ρέφερι αναφέρει ότι μόνο αν συναινέσει ο ΑΡΗΣ συνεχίζει. Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ και χάνει 0-1. Την ίδια στιγμή που φέτος γίνονται όργια για να ανέβουν άλλοι και ο ΑΡΗΣ προσφεύγει για να κερδίσει αυτό που του κλέβουν στο γήπεδο, δέχεται επίθεση ότι θέλει να ανέβει στα χαρτιά.

Αλλά συνεχώς λοιδορείται. Συνεχώς πέφτει λάσπη πάνω του. Γιατί; Μα είναι κάτι παραπάνω από προφανές. Θα φαίνονται οι διαφορές με όλα τα παραπάνω που προανέφερα. Πρέπει να μπει μία ζυγαριά. Χαρίζονται εκατομμύρια ευρώ στον ένα; Πρέπει να φαίνεται ότι κάτι ανάλογο έγινε και στον άλλο. Για αυτό και τα παραμύθια για το 44 και το 99. Το 44 πλήρωσε ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ (ναι σε 10 χρόνια) ΚΑΙ ΣΤΟ 99 δεν μπηκε ποτε! Για αυτό και τα παραμύθια ότι την μία χρονιά ότι ο ΑΡΗΣ ήταν φιλιππινέζα του ΠΑΟ και μετά ανέβηκε στο άρμα του Ολυμπιακού, κατά δήλωση των μονίμων θιασωτών των γραφείων των προέδρων της ΕΠΟ που διώκονται για 2-3 κακουργήματα ο καθένας.

Ξέρετε όλοι σας πάρα πολύ καλά ότι ο ΑΡΗΣ τραβιέται στα χωράφια της Γ και της Β ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΜΑ.

Για τον ΑΡΗ ο ΚΑΠ έχει μετατραπεί σε... ΓΑΠ. Όπως μας συμφέρει. Ή μάλλον όπως ΔΕΝ τον συμφέρει. Και στην τελική για να “κλέψω” και την ατάκα ενός φίλου: Πώς γίνεται όπου και να πηγαίνει ο ΟΣΦΠ να γίνονται επεισόδια είχε σωστά επισημάνει. Τώρα σε ποιανού τα ματς συμβαίνει αυτό; Σε κάθε περίπτωση πλέον είναι ξεκάθαρο σε όλους και από τον τρόπο με τον οποίο μιλάτε, αντιδράτε, λειτουργείτε: Το πανό που σήκωσαν στον Παναθηναικό, που βέβαια είχε προλάβει τα προηγούμενα χρόνια και αυτός να διάγει σε πολύ όμορφες παρόμοιες καταστάσεις. Άλλο όμως Αθήνα και άλλο Θεσσαλονίκη “καρντάσια”. Για αυτό και ο Αρειανός όσο και αν τραβιέται στο Κοκκινόχωμα και τον Εύοσμο θα περπατάει με ψηλά το κεφάλι. Περήφανος και καθαρός. Οι υπόλοιποι μπορείτε να πορευτείτε με τον τρόπο που έγραφε χθες το πανό στην Λεωφόρο: “Πρότυπό σας ο Ολυμπιακός...”

ΥΓ1 Για τους παίκτες του ΑΡΗ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αυτή την Κυριακή. Κάντε αυτό που πρέπει απέναντι σε αυτούς που σας έχυν κλέψει τον ιδρώτα σας... Και προσοχή σε όλους. Οι βουτιές του Φελπς θα μοιάζουν παιδικές στην πρώτη αφορμή που θα δώσει έστω και ένας φίλαθλος σε αυτούς που θα πέφτει κροτίδα στην 3 και θα κάνουν τους τραυματίες στην 1. Μεγάλη προσοχή και όχι απάντηση στις προκλήσεις...

ΥΓ2 Ο κύριος Κρέσιτς στην φωτό ανατρέπει τον Γιαννιώτα με την εστία ακριβώς πίσω του. Κίτρινη η απόφαση του...κορυφαίου Σιδηρόπουλου την χρονιά που τον έχει καταγράψει ο υπεροκοριός να συνομιλεί με τον κύριο Σάββα. Διαβάστε τώρα και τι λέγεται από τους ίδιους οπαδούς για την χθεσινή φάση του Βλαχοδήμου...

Ποιος ΚΑΠ; Μόνο ΓΑΠ...