MENU

Ο Άρης Βασιλόπουλος έχει καλέσει άπαντες σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια την προσεχή Δευτέρα, «για την υπεράσπιση της δημοκρατίας στην πόλη μας». Ο δήμαρχος μάλιστα έχει ζητήσει από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου να συμμετάσχουν σε αυτή την ανοιχτή συγκέντρωση και όσοι είναι υπέρμαχοι της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην περιοχή και ουσιαστικά εναντίον της πολιτικής του.

Στην Ένωση ωστόσο φοβούνται έντονα το ενδεχόμενο προβοκάτσιας και υποκίνησης των υποστηρικτών του συλλόγου σε επεισόδια που θα βλάψουν τη μεγάλη προσπάθεια για την επιστροφή της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα και αναφέρουν ότι «από το πρωί έχουν γίνει διαδοχικές συσκέψεις στα γραφεία της Δικέφαλος ΑΕ εξαιτίας αυτής της συγκέντρωσης και ακριβώς επειδή υπάρχει ο φόβος για το ποιοι τελικά θα δώσουν το "παρών" εκεί από την πλευρά Βασιλόπουλου, αποφασίστηκε να προχωρήσει η ΑΕΚ σε αυτή την έκκληση προς τον κόσμο της.

Στην ΑΕΚ έχουν προχωρήσει σε επαφές και με την αντιπολίτευση του Δήμου και όλοι κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Να μην πατήσει δηλαδή κανείς στη συγκέντρωση της Δευτέρας, ώστε να μην δοθεί το παραμικρό δικαίωμα στον Άρη Βασιλόπουλο και την παρέα του να δυσφημίσουν για πολλοστή φορά την ΑΕΚ και τον λαό της, που ζητά δικαίως γήπεδο στη Φιλαδέλφεια και να τηρηθούν οι νόμοι προς αυτή την κατεύθυνση.

Μην ξεχνάμε εξάλλου πως πλέον βρισκόμαστε στο παραπέντε για την έκδοση της άδειας και ο δήμαρχος παίζει το τελευταίο του χαρτί… Ουδείς λοιπόν από πλευράς ΑΕΚ στην εκδήλωση της Δευτέρας που διοργανώνει ο Βασιλόπουλος».

Καλεί σε αποχή από την ανοιχτή συγκέντρωση του Βασιλόπουλου η ΑΕΚ