MENU

Ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε ένα «καυτό» μεταγραφικό πρώτο δεκαπενθήμερο Μαΐου, όταν εν πολλοίς θα πάρει σάρκα και οστά ένα μεγάλο κομμάτι του σχεδιασμού της ερχόμενης περιόδου για τους «ερυθρόλευκους».

Ήδη, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν τις κινήσεις τους, μοιραία έχουν αρχίσει να βλέπουν και το φως της δημοσιότητας τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια από το εξωτερικό. Τα οποία, όπως μάλλον είναι λογικό, «μιλάνε»... καλά γαλλικά. Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Φρανσουά Μοντεστό άλλωστε έχουν σηκώσει μανίκια και ο πρώτος τους «στόχος» δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τη γαλλική αγορά.

Από εκεί έρχεται ένα από τα πρώτα ονόματα που θα «παίξουν» για τους «ερυθρόλευκους». Σύμφωνα με το γαλλικό mercato365, Μοντεστό και Καρεμπέ παρακολουθούν στενά την περίπτωση του 18χρονου ταλαντούχου επιθετικού της Καέν, Γιαν Καραμό. Πρόκειται για παίκτη που ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο δυνατών γαλλικών συλλόγων όπως η Νις και η Μονακό, είναι διεθνής και με τις «μικρές» εθνικές της Γαλλίας και φυσικά έχει αρκετά «αλμυρή» τιμή.

Σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο γαλλικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις εκτός Ligue 1 ομάδες που... περιμένουν στη γωνία για την περίπτωσή του, με τους Καρεμπέ και Μοντεστο να είναι και τα δύο πιο δυνατά «χαρτιά» των πρωταθλητών.

«Καρεμπέ-Μοντεστό βλέπουν Καραμό για τον Ολυμπιακό»