MENU

Το άρθρο του Κώστα Κετσετζογλου όπως δημοσιεύεται στο aek365.gr:

Είχαμε καλομάθει με τα συνεχόμενα παιχνίδια και μας έλειψε η δράση. Και έμεινε και η απορία. Γιατί έγιναν Μεγάλη Τετάρτη και, κυρίως, Μεγάλη Πέμπτη οι δύο ημιτελικοί και όχι την Τετάρτη και την Πέμπτη που μόλις πέρασαν. Με την απορία θα μείνουμε. Τέλος πάντων.

Λιβαδειά με απαγόρευση μετακίνησης είναι σκέτο ξενέρωμα αλλά όταν αρχίσει το ματς θα είναι όλα οκ. Εστω κι από την τηλεόραση αν και σίγουρα αρκετοί θα βρουν τον δρόμο για την πόλη του… Κομπώτη. Αυτός ο άρχοντας του ημιχρόνου και του τελικού (σκορ) είναι για πάρα πολλούς οπαδούς της ΑΕΚ το μεγαλύτερο κίνητρο νίκης για το αποψινό παιχνίδι. Εκείνες οι δηλώσεις είχαν πονέσει πολύ αλλά η αλήθεια είναι ότι έγιναν μετά το ματς της Λιβαδειάς και ο Κομπώτης δεν έριξε την ΑΕΚ. Εκεί άλλωστε από την ομάδα του πήραμε τον τελευταίο βαθμό της μαύρης σεζόν. Αντίθετα το 2010 η ΑΕΚ τον έριξε. Κανονικά και με το νόμο. Με το 0-0 με την ΑΕΚ μέσα στη Λιβαδειά την προτελευταία αγωνιστική ο Λεβαδειακός έπεσε.

Απόψε με διπλό ή ακόμη και ισοπαλία αν ο Ηρακλής και η Λάρισα νικήσουν θα είναι η δεύτερη φορά. Θα είναι ακόμη πιο ωραία η νίκη αλλά προσωπικά δεν μπορώ να ασχολούμαι πολύ με τον Κομπώτη. Η ΑΕΚ θέλει μια νίκη για να είναι 1000% στα πλέι οφ. Φυσικά μπορεί να μπει και με ισοπαλία, ακόμη και με ήττα λόγω των άλλων αποτελεσμάτων. Αλλά ούτως ή άλλως η νίκη είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί μετράει στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι όμως δεν θα είναι εύκολο. Απέναντι είναι μια ομάδα που θα παίζει την ύπαρξη της και κακά τα ψέμματα για την ΑΕΚ το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ματς είναι αυτό της ερχόμενης Τετάρτης. Ψυχραιμία λοιπόν και η ομάδα θα κάνει το καθήκον της.

Το καθήκον της προσπαθεί να κάνει και η αθλητική δικαιοσύνη. Ναι το πιστεύω και τα γραπτά μένουν. Το είχα γράψει και πριν ορισθεί για την Τρίτη η εκδίκαση για το χτύπημα του του Σεμπά στον Αραούχο όταν φαινόταν ο Βραζιλιάνος θα παίξει την Τετάρτη επειδή άργησε ο εισαγγελέας. Οχι ότι είναι τόσο σημαντικό το αν θα παίξει αλλά έτσι για λόγους τάξης. Οπως για λόγους τάξης αξίζει μια μεγάλη τιμωρία στον Ολυμπιακό γιατί οι μαγκιές και ιδίως οι ψευτομαγκιές πρέπει να πληρώνονται. Όποια κι αν είναι η ποινή θα είναι κανονική και βασισμένη στα στοιχεία γιατί η αθλητική δικαιοσύνη άλλαξε και οι αποδείξεις είναι δεκάδες. Μπορεί να πληρώνονται από την ΕΠΟ οι δικαστές αλλά είναι εν ενεργεία. Ανήκουν και θα ανήκουν στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Και δεν έχουν ανάγκη κανέναν παράγοντα με πακιστανικό τηλέφωνο για να παίρνουν ένα έξτρα μεροκάματο ως συνταξιούχοι ή απλοί δικηγόροι όπως συνέβαινε μέχρι να τα αλλάξει όλα ο Κοντονής με την έγκριση της ΟΥΕΦΑ που μας είχαν πρήξει, για να μην ξεχνάμε, ότι θα πέταγε την Ελλάδα εκτός ποδοσφαίρου.

Δικαιοσύνη έχουμε. Και περιμένουμε την απόφαση της. Εγω πάντως αν ήμουν Ολυμπιακός δεν θα βιαζόμουν να πανηγυρίσω το πρωτάθλημα αν έπαιρνα με τον ΠΑΣ τον περίφημο βαθμό που λείπει. Έχετε καιρό παιδιά. Μην βιάζεστε. Όπως κι εσείς… κλαψουρίζετε κάθε μέρα τα πράγματα έχουν αλλάξει…

Ο δύσκολος αγώνας της ΑΕΚ κι ο Ολυμπιακός που δεν πρέπει να βιαστεί να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα