MENU

Ανέστης: Με εξαίρεση ένα κακό τελείωμα του Ζορμπά και κάποια γυρίσματα τον αμυντικών για να... ακουμπήσει μπάλα, πέρασε ένα από τα πιο ήσυχα απογεύματα της καριέρας του.

Γκάλο: Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, με συμμετοχή σε δύο από τα γκολ της ΑΕΚ και σε πολλές από τις φάσεις της, ενώ ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε απολύτως κανένα πρόβλημα.

Κολοβέτσιος: Ήταν σταθερός, με καλές τοποθετήσεις και αποτελεσματικές επεμβάσεις μακριά από την περιοχή, πριν καν προβληματίσουν περισσότερο την ΑΕΚ.

Τσιγκρινσκι: Η επιστροφή του έδειξε πόσο ανάγκη έχει την ποιότητά του η ΑΕΚ. Έκανε καλό ματς και έδειξε πως η απουσία του δεν του στοίχισε σε φυσική κατάσταση.

Ντίντακ: Πέτυχε ένα πολύ όμορφο -και εντελώς... προσωπικό- γκολ, βοήθησε επιθετικά, ενώ καθάρισε και όλες τις φάσεις που χρειάστηκε αμυντικά.

Γιόχανσον: Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι παίζοντας τον πιο αμυντικό ρόλο στα χαφ, με συμμετοχή και στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδες, έχοντας και την ασίστ στο 4-0.

Γαλανόπουλος: Επέστρεψε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ και έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με πολλή δουλειά τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά στη μεσαία γραμμή.

Βάργκας: Έδειξε την ποιότητα και την τεχνική του, κάνοντας εξαιρετικό ματς. Είχε δύο ασίστ (η μια μετά από μαγική ενέργεια) και δικαιούταν να πετύχει κι αυτός ένα γκολ.

Μπακασέτας: Ήταν ο MVP του ματς. Πέτυχε το πρώτο γκολ που έκανε τα πάντα απλά, έβαλε και δεύτερο και βάσει των τελικών που είχε, θα μπορούσε να βάλει τουλάχιστον... άλλα τόσα.

Πατίτο: Σε πολύ καλή βραδιά και ο Αργεντινός εξτρέμ, με αρκετές πολύ όμορφες προσωπικές ενέργειες και συμμετοχή στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα.

Πέκχαρτ: Πέτυχε δυο γκολ (φτάνοντας τα εννέα στο πρωτάθλημα και 12 συνολικά!), ήταν μέσα στις ευκαιρίες και είχε καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες του.

Οι αλλαγές

Βινίσιους: Σε ένα παιχνίδι που του... πήγαινε πολύ, πρόλαβε να δείξει τις επιθετικές αρετές του συμμετέχοντας σε φάσεις και γεμίζοντας σωστά την περιοχή.

Μπακάκης: Έκανε κι αυτός ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με καλή δουλειά τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στο επιθετικό.

Χριστοδουλόπουλος: Στα λεπτά που αγωνίστηκε πρόλαβε να κάνει ένα πολύ καλό σουτ και να έχει συμμετοχή σε αρκετές φάσεις της ομάδας.

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Κέρκυρα