MENU

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας δεξιός μπακ στη Nova: «Έχουμε κάνει μια κουβέντα, έχουμε μιλήσει, μας έχει γίνει και πρόταση. Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Σύντομα μπορεί και να ανανεώσω", τόνισε ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται: «Στάθηκα λίγο άτυχος με τον τραυματισμό μου, αφού είχα αρχίσει να βρίσκω ρυθμό. Αυτά όμως έχει το ποδόσφαιρο. Γύρισα καλά, είμαι αρκετά καλά αγωνιστικά μπορώ να πω, σιγά - σιγά θα είμαι όλο και καλύτερα, θα βρίσκω τον ρυθμό και θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα».

Για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Έλληνας άσος στάθηκε περισσότερο στη δύναμη που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές απ' την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία του κόσμου μας, ειδικά στα ντέρμπι. Πάντα ο ποδοσφαιριστής θέλει να βλέπει ένα γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος μας στηρίζει και στα καλά και στα άσχημα, γι' αυτό τον θέλουμε δίπλα μας την Κυριακή, αφού είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για μας να έχουμε την ψυχολογία που μας δίνουν οι φωνές των φιλάθλων μας. Η μοναδική υπόσχεση που μπορούμε να τους δώσουμε είναι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Όλα τα ντέρμπι τα βλέπουμε διαφορετικά, αλλά ειδικά αυτό έχει μεγαλύτερη βαθμολογική αξία γιατί θέλουμε να ανέβουμε κι άλλο βαθμολογικά ώστε σίγουρα να δώσουμε το παρών στα πλέι οφ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού και ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι έχει βελτιωθεί αγωνιστικά, θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Δουλέψουμε πάρα πολύ καλά στο διάστημα της διακοπής σε κάποια σημεία που ήθελε ο προπονητής και θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή».

- Η ανάγκη για νίκη γίνεται ακόμα πιο επιτακτική από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είναι άμεσος αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλέι οφ;

«Εννοείται ότι ισχύει αυτό, αφού αν νικήσουμε θα περάσουμε τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία και μετά η πίεση θα πάει σ' αυτούς. Εμείς θα είμαστε πιο άνετοι κι αυτό θα μας βοηθήσει να το βγάλουμε μέσα στο γήπεδο. Την Κυριακή θέλουμε να δείξουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που δείξαμε και με τον ΠΑΟΚ. Να δείξουμε ότι θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη τόσο για μας όσο και για τον κόσμο μας».

Μπακάκης: «Είμαστε κοντά για να ανανεώσω»