MENU

Παράλληλα σχολίασε την αναμέτρηση που έγινε ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ενώ ρωτήθηκε για την απόδοση του Παναγιώτη Γλύκου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM»:

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα: «Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ προλαβαίνει για κάτι παραπάνω. Μακάρι να προλάβει τον τίτλο, αλλά δεν νομίζω. Έχασε παιχνίδια που θα μπορούσε να τα προσέξει καλύτερα. Αδίκησαν τον εαυτό τους στον ΠΑΟΚ. Δεν έπρεπε να χάσει κάποια παιχνίδια μέσα στην Τούμπα, αλλά και εκτός. Βάσει της εικόνας του, ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του».

Για το ντέρμπι της Κυριακής (12/03): «Είναι οριακό παιχνίδι για την ΑΕΚ. Το θέλει και θα το διεκδικήσει. Δεν μπορείς να ξέρεις εκ του ασφαλούς το αποτέλεσμα. Θα είναι ένα δυνατό ματς. Δεν έχει σημασία αν είναι σε φόρμα ο ΠΑΟΚ κι αν έχει αγωνιστικά προβλήματα η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση με τον Χιμένεθ. Πριν έρθει ο Χιμένεθ, θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο, αλλά και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».

Για τον Γλύκο: «Το παιδί στέκεται καλά. Κάνει μια καλή χρονιά. Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Το θέμα είναι να μην στοιχίζουν βαθμολογικά. Να περνούν, δηλαδή, χωρίς να στοιχίζουν στην ομάδα. Ο Γλύκος στέκεται πολύ, βελτιώθηκε αρκετά, ωστόσο, θέλει κι άλλο βελτίωση. Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι στη θέση του τερματοφύλακα. Βάσει της εικόνας του θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά και να απειλεί πιο ουσιαστικά τον Ολυμπιακό».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από τον φετινό ΠΑΟΚ: «Μου αρέσει ο επιθετικός που ήρθε πρόσφατα (σ.σ. Πρίγιοβιτς). Φαίνεται ότι έχει εύκολα το γκολ. Επίσης, ο Τσίμιροτ αν και δεν μου αρέσει να στέκομαι σε παίκτες. Μου αρέσει το ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο, να μην εξαρτάται από έναν παίκτη, αλλά από το σύνολο. Και ο ΠΑΟΚ το έχει αυτό, αυτή την καλή εικόνα, γιατί όλοι προσπαθούν για το καλύτερο».

Ατματζίδης: «Αδίκησε τον εαυτό του ο ΠΑΟΚ, τον πρώτο λόγο η ΑΕΚ»